‘Onward’ vanaf morgen te vinden op Disney+

Vanaf vrijdag 6 november kan je in ons land de Pixarfilm Onward bekijken op Disney+. De film verscheen begin dit jaar in de zalen en vertelt het verhaal van de broertjes Ian en Barley Lightfoot die hun overleden vader terug proberen te halen.

Wie een abonnement heeft op Disney+ kan daar vanaf morgen kijken naar de Pixarfilm Onward. De film verscheen in maart in de zalen, waardoor de uitbraak van de coronapandemie merkbaar was in de box-office. Veel mensen wilden de film namelijk nog gaan zien, maar konden niet omdat de filmzalen in landen over de hele wereld hun deuren moesten sluiten.

Onward op Disney+

Wilde je de film nog zien, maar werd dat door de sluiting van de cinemazalen niet meer mogelijk. Of wil je gewoon nu de film zien. Dan kan je dat vanaf morgen eindelijk doen. En je moet er niet eens voor buiten komen.

Vanaf vrijdag 6 november is de film namelijk terug te vinden in de catalogus van Disney+. Wie een abonnement heeft op de streamingdienst van Disney kan de film vanaf morgen dus gewoon vanuit zijn of haar luie zetel, bed of toilet (we don’t judge) bekijken.

Onward

Onward gaat over de zoektocht van twee broers, Ian (Tom Holland) en Barley Lightfoot (Chris Pratt), naar hun vader, die overleed toen ze allebei nog heel jong waren. Op z’n 16de verjaardag krijgt Ian een magische staf. Voor zijn dood had hun vader die staf achtergelaten en wanneer ze allebei 16 waren, zouden ze die krijgen.

Nu jongste zoon Ian z’n 16de verjaardag viert, krijgen ze dus ook de staf. Daarmee kunnen ze hun vader voor één dag terughalen. Maar dat loopt niet helemaal zoals gepland.

De film kreeg veel aandacht omdat het eerste openlijke homoseksuele personage van Disney ooit erin te zien is. Het gaat om een politieagente die praat over de kinderen van haar vriendin.

Bekijk hier nog eens de trailer voor Onward:

Meer
Lees meer...