Opnames ‘Black Panther 2’ beginnen in juli, nieuw castlid bekendgemaakt

Er zijn meer details bekendgemaakt over het vervolg op de Marvel-film Black Panther. Na het plotse overlijden van hoofdrolspeler Chadwick Boseman was die sequel uitgesteld, maar nu lijken er toch concrete plannen te zijn.

De superheldenfilm Black Panther was in 2018 een enorme hit. De volledig zwarte hoofdcast met voorop hoofdrolspeler Chadwick Boseman zorgden voor een veel geprezen film die ook aan de kassa heel succesvol was.

Al snel besliste Marvel dan ook om een vervolg te maken op Black Panther. De opnames daarvoor zouden normaal in maart 2021 beginnen. De onverwachte dood van Boseman in augustus van dit jaar stuurde die plannen echter volledig in de war. Het was een enorme klap voor de vele fans en iedereen die betrokken is bij Black Panther.

Zonder Chadwick Boseman

Al snel werd beslist dat Black Panther 2 er sowieso toch zou komen. Daarin zal Chadwick Boseman niet te zien. Marvel maakte recent nog bekend dat ze geen CGI zullen gebruiken om de overleden acteur te laten verschijnen.

De andere belangrijke castleden zoals Letitia Wright (Shuri), Lupita Nyong’o (Nakia), Winston Duke (M’Baku) en Angela Bassett (Ramonda) keren wel terug voor de sequel. Volgens insiders zal vooral Wright er veel grotere rol krijgen in Black Panther 2. Sommigen vermoeden zelfs dat ze de titel van Black Panther zal overnemen, al is dat niet bevestigd.

Tenoch Huerta

Volgens de website The Hollywood Reporter krijgen zij deze keer het gezelschap van Tenoch Huerta. Die 39-jarige Mexicaanse acteur is vooral bekend van Narcos: Mexico. Welke rol hij zal spelen, is niet geweten, al lijkt de kans groot dat hij de slechterik zal zijn.

THR meent ook te weten wanneer de opnames voor Black Panther 2 zullen beginnen. Vanaf juli 2021 zal gefilmd worden in Atlanta in de Verenigde Staten. De opnames zouden meer dan zes maanden duren.

Meer
Lees meer...