Opnames ‘Enola Holmes’-sequel afgerond

Goed nieuws voor fans van Enola Holmes want de opnames voor het vervolg op de film zijn officieel afgerond. Netflix maakte dat nieuws bekend met een kort fragment dat werd opgenomen vlak na het filmen van de laatste scène.

De eerste film over Enola Holmes, simpelweg Enola Holmes, verscheen op 23 september 2020 op Netflix en wist een recordaantal kijkers te trekken. Ongeveer 76 miljoen huishoudens keken in de eerste 28 dagen naar de film, waardoor het nog steeds in de top 10 met de meest bekeken films op Netflix te vinden is. Dat Netflix niet lang na het verschijnen van de film ook een vervolg aankondigde, mag dus niet als een verrassing komen.

Enola Holmes 2

Het tweede deel van Enola Holmes, dat voorlopig nog geen officiële titel heeft, lijkt nu wel dichterbij te komen. Zo maakte Netflix namelijk bekend dat de opnames voor die film nu afgerond zijn. De streamingdienst deed dat door de beelden van de laatste opnamedag te delen. In die beelden zijn Louis Partridge (Tewkesbury) en Millie Bobby Brown (Enola Holmes) te zien. We horen iemand van de crew roepen: “En da’s een wrap voor Louis”. Vervolgens begint iedereen te applaudisseren en krijgen we ook een warme knuffel te zien van de tegenspelers Millie en Louis.

Voor Henry Cavill, die in de film opnieuw in de huid zal kruipen van Sherlock Holmes, zaten de opnames er al in november 2021 op. Hij maakte dat toen bekend in een filmpje op Instagram. Voor de rest duurden de opnames dus nog iets meer dan een maand langer. Er is voorlopig nog niet bekend wanneer Enola Holmes 2 zou verschijnen.

Bekijk hier de allerlaatste opnames van de sequel van Enola Holmes:

Het is nog even wachten tot de sequel van Enola Holmes op Netflix verschijnt. Tot dan kan je een kijkje nemen in onze top met de 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...