Opnames ‘Lizzie McGuire’-reboot liggen stil na vertrek van producer

Lizzie McGuire
Disney Channel

Fans van Lizzie McGuire kunnen best even gaan zitten. Want door het vertrek van één van de producers van de nieuwe reboot, liggen de opnames nu stil. En er is nog niet direct een zicht op wanneer die hervat zouden worden. Daardoor zullen we waarschijnlijk langer op de nieuwe afleveringen moeten wachten.

De reboot van Lizzie McGuire is hét gespreksonderwerp als het gaat over nieuwe Disney+-series. Maar die nieuwe Lizzie-serie kan misschien wel een stuk langer op zich laten wachten. Want een van de originele producers van de serie, Terri Minsky, besloot om op te stappen. En een nieuwe producer is er momenteel niet.

Nieuwe richting

Daarom ligt de productie nu stil en wordt er momenteel niet gefilmd. “Fans hebben een sentimentele connectie met Lizzie McGuire. Ze hebben hoge verwachtingen voor het nieuwe seizoen”, vertelt een woordvoerder van Disney aan het Amerikaanse magazine Variety. “Nadat we twee afleveringen opgenomen hadden, vonden we dat we een andere creatieve weg moesten inslaan. We moesten de reboot door een nieuwe lens zien.”

New York

Op het einde van vorig jaar raakte bekend dat er een opvolger kwam Lizzie McGuire. Dat maakte de hoofdrolspeelster, Hillary Duff, toen zelf bekend. De opnames van de reboot begonnen al in november. En toen werd ook stilaan duidelijk wat het verhaal ging zijn van de nieuwe serie.

Zo zou Lizzie verhuisd zijn naar New York. Daar wil ze haar grote droom achterna jagen: interieurarchitect zijn. Lizzie staat net op het punt om dertig te worden, maar dat wil niet zeggen dat ze haar leven ook op een rij heeft. Gordo zou terug meedoen met de nieuwe serie, net zoals het originele gezin van Lizzie.

Wij hopen in ieder geval dat de opnames snel hervat worden, want wij zitten op het puntje van onze stoel om luidkeels ‘HEY NOW, HEY NOW’ mee te zingen.

Gesponsorde artikelen