Oscars 2021: dit waren de beste en meest opvallende looks op de rode loper

De uitreiking van de 93ste Academy Awards zit er alweer op. Ondanks de coronapandemie bracht de show ook dit jaar heel wat sterren naar Hollywood waar ze schitterden op de rode loper. Wij verzamelden de meest opvallende looks.

Zendaya

Zendaya – Bron: Matt Sayles / A.M.P.A.S. via Sipa USA / Isopix

Actrice Zendaya was op de Academy Awards aanwezig om de Oscars voor Beste Originele Nummer en Beste Originele Muziek uit te reiken. Op de rode loper droeg ze een jurk van Valentino, schoenen van Jimmy Shoe en juwelen van Bulgari.

Colman Domingo

Colman Domingo – Bron: Matt Petit / A.M.P.A.S. via Sipa USA / Isopix

Acteur Colman Domingo (Ma Rainey’s Black Bottom) verscheen in een roze driedelig kostuum met glitters van Atelier Versace. Dat combineerde hij met schoenen van Christian Louboutin en juwelen van David Yurman.

Amanda Seyfried

Amanda Seyfried – Bron: Isopix

Amanda Seyfried was genomineerd voor de Oscar van Beste Vrouwelijke Bijrol voor haar rol in de film Mank. Ze was gekleed in een felrode jurk van Armani Privé en droeg juwelen van Forevermark

Vanessa Kirby

Vanessa Kirby – Bron: Matt Petit / A.M.P.A.S. via Sipa USA / Isopix

Vanessa Kirby maakte op de Academy Awards kans op de Oscar voor Beste Actrice voor haar prestatie in Pieces of a Woman. Zij verscheen op de rode loper in een jurk van Gucci afgewerkt met juwelen van Cartier.

Tiara Thomas

Tiara Thomas – Bron: Matt Petit / A.M.P.A.S. via Sipa USA / Isopix

Tiara Thomas won samen met H.E.R. en D’Mile de Oscar voor Beste Originele nummer voor het lied Fight for You uit de film Judas and the Black Messiah. Ze droeg een opvallende jumpsuit van Thomas by Jovana Louis Thomas.

Carey Mulligan

Carey Mulligan – Bron: Matt Petit / A.M.P.A.S. via Sipa USA / Isopix

Carey Mullingan, genomineerd voor de Oscar voor Beste Actrice voor haar rol in Promising Young Woman was met haar gouden jurk van Valentino een van de meest opvallende verschijningen op de rode loper. Eronder droeg ze schoenen van Sophia Webster.

Andra Day

Andra Day – Bron: Matt Petit / A.M.P.A.S. via Sipa USA / Isopix

Andra Day was genomineerd voor de Oscar voor Beste Actrice voor haar rol in The United States vs. Billie Holiday. Ze verscheen op de rode loper in een gouden jurk van Vera Wang dress en schoenen van Casadei.

Alan S. Kim en Vicky Kim

Alan S. Kim en Christina Oh – Bron: Isopix

De 9-jarige Alan S. Kim, die schitterde als David in de film Minari, was op de rode loper vergezeld door producer Christina Oh. De jonge acteur droeg een outfit van Thom Browne.

Halle Berry

Halle Berry – Bron: Isopix

Voormalige Oscar-winnares Halle Berry mocht twee prijzen komen uitreiken. Op de rode loper schitterende met haar kleed van Dolce & Gabbana en bijpassende schoenen van Christian Louboutin.

Meer
Lees meer...