‘Outer Banks’ seizoen 3 komt volgende maand naar Netflix

Leuk nieuws voor de fans van de Netflixserie Outer Banks. Het derde seizoen van de reeks komt er namelijk eindelijk aan. Vanaf 23 februari krijgen we te zien hoe de Pogues proberen weg te geraken van een onbewoond eiland. Opvallend: de releasedatum werd enkele maanden geleden al gespoild door actrice Madelyn Cline.

Het is niet meer zo lang wachten op het derde seizoen van Outer Banks. Na anderhalf jaar heeft Netflix eindelijk bekendgemaakt wanneer de nieuwe afleveringen er zullen aankomen. En dat is volgende maand al, op 23 februari. Dat maakte Netflix gisteren bekend. Daarbij voegde het ook nog enkele foto’s waarop alvast is te zien dat de vriendengroep opnieuw verwikkeld raakt in een reeks misdaden en mysteries.

Outer Banks

De serie Outer Banks is al sinds 2020 een vaste waarde op Netflix. De lockdownperiode zorgde ervoor dat de reeks hoge kijkcijfers telde en dat er dus vraag was naar meer. Het tweede seizoen volgde in juli 2021 en ook het derde komt er binnenkort dus aan.

In dat derde seizoen is het nog niet gedaan met de wilde (en vaak mysterieuze) avonturen van de Pogues. Op het einde van seizoen 2 was te zien hoe de vriendengroep op een onbekend eiland strandde. Dat eiland werd al snel Poguelandia genoemd, naar de naam van hun groep. Aangezien het ons sterk lijkt dat de vrienden een heel seizoen kunnen overleven op een onbewoond eiland, lijkt het alsof het volgende seizoen hen terug zal brengen naar OBX.

Release

Hoewel Netflix gisteren dus pas bekendmaakte dat OBX 3 op 23 februari zal uitkomen, wisten echte fans van de reeks dat al een tijdje. Een van de hoofdrolspeelsters, Madelyn Cline, had namelijk die datum al laten vallen in een interview in oktober. “Het is onderweg. 23 februari … of 22?”, zei ze toen.

Ze bleek dus gelijk te hebben, want gisteren kondigde Netflix exact die datum aan. Dat deden ze aan de hand van enkele eerste foto’s. Daarop is alvast te zien hoe de Pogues zich nog steeds op het onbewoond eiland bevinden. Bij hun terugkeer zullen ze opnieuw te maken krijgen met de race naar de schat en zullen ze moeten samenwerken om het ‘kwaad’ uit de Outer Banks te krijgen.

Meer
Lees meer...