‘Outer Banks’-actrice verklapt per ongeluk releasedatum seizoen 3

Opvallend nieuws voor de fans van de Netflixserie Outer Banks. Actrice Madelyn Cline, die de rol van Sarah Cameron speelt, heeft namelijk per ongeluk de releasedatum van seizoen 3 bekendgemaakt. Dat deed ze tijdens een interview met Young Hollywood op de première van een film. Ondertussen heeft Neftlix nog niet gereageerd op het voorval. De releasedatum is dus ook nog niet officieel bevestigd.

Het is misschien toch niet meer zo lang wachten op het derde seizoen van Outer Banks. Hoewel verschillende bronnen al lieten vallen dat de nieuwe afleveringen in de loop van 2023 zouden verschijnen, zou dat wel eens heel vroeg op het jaar kunnen zijn. Actrice Madelyn Cline liet namelijk tijdens een interview vallen dat de release voor 22 of 23 februari 2023 zal zijn.

Outer Banks

De serie Outer Banks is al sinds 2020 een vaste waarde op Netflix. De lockdownperiode zorgde ervoor dat de reeks hoge kijkcijfers telde en dat er dus vraag was naar meer. Het tweede seizoen volgde in juli 2021 en ook een derde komt er binnenkort aan.

In dat derde seizoen is het nog niet gedaan met de wilde (en vaak mysterieuze) avonturen van de Pogues. Op het einde van seizoen 2 was te zien hoe de vriendengroep op een onbekend eiland strandde. Dat eiland werd al snel Poguelandia genoemd, naar de naam van hun groep. Aangezien het ons sterk lijkt dat de vrienden een heel seizoen kunnen overleven op een onbewoond eiland, lijkt het alsof het volgende seizoen hen terug zal brengen naar OBX.

Release

Maar dat zullen we pas te weten komen bij de release van het derde seizoen. En voor wanneer die precies is, dat heeft Netflix nog niet bekendgemaakt. Maar toch zou de releasedatum al gelekt zijn. Niemand minder dan actrice Madelyn Cline heeft namelijk al een datum gedeeld tijdens een kort interview enkele dagen geleden.

Een journaliste vroeg haar wanneer het nieuwe seizoen zou uitkomen. Daarop antwoordde Cline met: “Het is onderweg. 23 februari … of 22?” Pas even nadien leek ze door te hebben dat ze dat helemaal nog niet mocht bekendmaken. “Oh no … Je weet het niet. Ssstt. Volgend jaar”, sloot ze dan maar af. Op officiële bevestiging is het dus nog even wachten op Netflix.

Bekijk het interview met Madelyn Cline hier:

@younghollywood Uh oh #madelyncline #sarahcameron #outerbanks #outerbanksnetflix #outerbanksseason3 #obx ♬ f urself in vegas – SHIMA

Geen zin om te wachten? Bekijk hier alvast onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...