‘Outlander’ seizoen 7: Bekijk hier een eerste sneak peek

Op woensdag 1 juni was het World Outlander Day. Om die dag te vieren deelde Starz een kleine teaser van het zevende seizoen van de populaire reeks Outlander. Daarin krijgen we als cadeautje een blik achter de schermen van de opnames voor seizoen 7. Daarbij werd er onthuld dat het aankomende seizoen zal bestaan uit maar liefst zestien afleveringen!

Goed nieuws voor alle fans van Outlander. Op 1 juni was het World Outlander Day en dat kon voor Starz niet onopgemerkt voorbijgaan. Als cadeau onthulde de productie van de geliefde reeks een video waarin we konden zien hoe de opnames van het aankomende, zevende seizoen verlopen. Zo komen we te weten dat er nog heel wat spannends staat te gebeuren voor de Frasers.

Seizoen 7

“Welkom in seizoen 7”, begroet actrice Caitríona Balfe, die Claire Fraser speelt, in het begin van de video. Sam Heughan (Jamie Fraser) onthult dat een deel van de video is opgenomen op de set van de show in Wilmington. In de video beloven ze een dubbel zo groot seizoen. En dat klopt, Outlander seizoen 7 zou bestaan uit maar liefst zestien afleveringen. Door de coronapandemie bestond het vorige seizoen slechts uit acht afleveringen.

In het zevende seizoen zullen we ook een nieuw gezicht te zien krijgen. Het gaat om de zoon van Jamie , William Ranson, gespeeld door Charles Vandervaart. Hij is ondertussen namelijk al heel wat ouder geworden. Fans van de boekenreeks, waarop de serie gebaseerd is, zullen hem kennen als de graaf van Ellesmere die geen idee heeft wie zijn echte vader is. Dit wil ook zeggen dat we Lord John Grey (David Berry) zullen zien terugkeren in het aankomende seizoen.

Einde seizoen 6

Op het einde van seizoen 6 kregen we een stand-off te zien tussen Jamie en Claire en het Comité van Veiligheid. Richard Brown (Chris Larkin) was gekomen om Claire te arresteren omdat ze beschuldigd werd van de moord op Malva Christie (Jessica Reynolds). Uiteindelijk besloot het echtpaar de strijd op te geven en Claire terecht te laten staan. Met de onverwachte hulp van Tom Christie (Mark Lewis Jones) gingen ze op weg naar de rechtszaak. Jamie en Claire werden al snel van elkaar gescheiden door het Comité van Veiligheid en Claire werd naar Wilmington gestuurd. Jamie werd gevangen genomen, maar raakte vrij. Na zijn vrijlating zint hij echter op wraak voor zijn geliefde Claire.

De releasedatum voor Outlander seizoen 7 werd nog niet bekendgemaakt.

Bekijk de sneak peek van Outlander seizoen 7 hieronder:

Meer
Lees meer...