Pamela Anderson (54) waagt zich aan rol in Broadwaymusical ‘Chicago’

Actrice Pamela Anderson staat terug in de spotlight. Na de release van de Disney+-serie Pam & Tommy werd vorige week bekendgemaakt dat Anderson zelf aan een Netflixdocumentaire aan het werken is om de serie te weerleggen. Nu zou de actrice zich ook aan Broadway wagen met een rol in de populaire musical Chicago.

Wie dacht dat de carrière van Pamela Anderson voorbij was, die heeft het mis. De 54-jarige actrice, die vooral bekend werd door haar rol in de reeks Baywatch, is namelijk terug druk in de weer met twee verschillende projecten. Zo zou ze in samenwerking met Netflix aan een documentaire over haar leven aan het werken zijn én staat ze binnenkort op Broadway.

Antwoord

Baywatch-actrice Pamela Anderson is de laatste maanden weer vaak in het nieuws. Nadat Disney+ met een reeks over de veelbesproken sekstape van haar en drummer Tommy Lee kwam, was daar heel wat over te doen. De reeks zou namelijk gemaakt zijn zonder de goedkeuring van Anderson en Lee, en zou heel wat onwaarheden bevatten.

Mede daardoor is Pamela Anderson nu aan een eigen documentaire bezig voor Netflix, die het echte verhaal zal vertellen. Daarin zullen de kijkers een intiem beeld te zien krijgen van Pamela’s leven en zelfs een kijkje in haar dagboeken kunnen nemen. Op die manier wil de actrice zichzelf weer op de kaart zetten.

Chicago

Maar dat is nog niet alles, want ondertussen is ook bekendgemaakt dat de 54-jarige actrice de cast van Broadwayhit Chicago zal vervoegen. Anderson zal de rol van Roxie Hart spelen, een performer die in de jaren 1920 probeert om door te breken als vaudeville-actrice. Terwijl ze haar succes in de theaterwereld uitbouwt, probeert Roxie ook haar man te vermoorden. Wanneer ze dat doet, vindt ze haar bondgenoten in de Cook County Jail.

Anderson reageerde enthousiast op haar nieuwe project. “Van Baywatch naar Broadway. Ik ben geïnspireerd door het onverwachte”, vertelde ze in een statement aan Associated Press. “Dit is het, en ik ga me niet meer inhouden. Ik zal al mijn troeven op tafel gooien.”

Bekijk hier de trailer van Chicago, de musical:

Meer
Lees meer...