Pamela Anderson: “Tim Allen flashte z’n penis op de set van ‘Home Improvement’ in 1991”

Na prins Harry is het nu de beurt aan Pamela Anderson om een onthullende autobiografie op de wereld los te laten. In Love, Pamela vertelt de actrice over haar jeugd en de beginjaren van haar carrière. Het boek verschijnt pas eind deze maand, maar nu is er al een opvallend verhaal uitgelekt.

Op dinsdag 31 januari verschijnt Love, Pamela, de memoire van Pamela Anderson (55). In de aanloop naar de release van het boek heeft Anderson nu al een passage gelost. En daarin vertelt ze over een incident met acteur Tim Allen (69) op de set van Home Improvement in 1991.

De penis van Tim Allen

In 1991 stond Pamela Anderson nog aan het begin van haar acteercarrière. Ze kreeg toen de rol van Lisa in de reeks Home Improvement, waarin Tim Allen de hoofdrol speelde als Timothy “Tim” Taylor. Tijdens haar eerste opnamedag kreeg Pamela Anderson al meteen meer te zien dan ze wilde.

“Op de eerste dag van de opnames stapte ik uit m’n kleedkamer en Tim stond in de gang in zijn badjas. Hij opende z’n badjas en flashte me snel. Hij was volledig naakt”, schrijft Anderson in haar biografie. “Tim zei dat het zo eerlijk was omdat hij mij naakt had gezien. ‘Nu staan we quitte‘, zei hij. Ik lachte ongemakkelijk.” Op het moment van de opnames was Pamela Anderson 23 jaar oud. Tim Allen was 37 jaar.

In een statement aan Variety ontkent Tim Allen echter alles. “Nee, het is nooit gebeurd. Ik zou nooit zoiets doen”, klinkt het bij de acteur. Pamela Anderson speelde de rol van Lisa in de twee eerste seizoenen van Home Improvement. Daarna scoorde ze haar legendarische rol als C.J. Parker in Baywatch, die niet te combineren was met haar rol in Home Improvement.

Meer
Lees meer...