‘Patiënt Dompi’: Dominique spreekt openhartig met beste vriend Joris Hessels: “Libido is nu veel beter”

Vanavond is het tijd voor de vierde aflevering van Patiënt Dompi. De gastric bypass van Dominique Van Malder is ondertussen al even achter de rug, waardoor hij kan wennen aan zijn nieuwe lichaam. En dat brengt enkele positieve dingen met zich mee, die hij graag deelt met zijn beste vriend Joris Hessels.

In Patiënt Dompi volgen we nu al enkele weken Dominique Van Malder voor, tijdens en na zijn gastric bypass-operatie. We zitten ondertussen al in de periode na zijn operatie, waarbij Dominique z’n nieuwe lichaam beter leert kennen.

Joris Hessels

In de aflevering van Patiënt Dompi van vanavond zullen we ook Joris Hessels te zien krijgen. Dominique van Malder en Joris Hessels presenteerden samen Radio Gaga en Viervoeters en zijn ook in het dagelijkse leven beste vrienden. De twee zullen een openhartig gesprek hebben.

In de preview voor de aflevering van vanavond is te zien hoe de vrienden het hebben over de veranderingen in het leven van Dompi. Daarbij vertelt Dominique eerst dat hij altijd een emotionele eter zal blijven. Maar dat is na zijn operatie natuurlijk minder evident. “Je moet naar iets anders grijpen, seks bijvoorbeeld.” Daarna vraagt Joris of het seksleven van Dominique er nu op vooruit is gegaan. “Ik zie hem hangen nu”, klinkt het bij Dompi.

“Dat libido is wel veel beter nu”, vervolgt hij. “Tinne had ook gelezen dat veel koppels uit elkaar gaan wanneer een van hen een gastric bypass heeft laten doen. Daarbij is het dan de persoon die de gastric bypass heeft laten doen, die zich veel fitter voelt en actiever wordt en dat de partner soms niet meer mee kan.” Maar dat lijkt voorlopig nog niet aan de orde te zijn voor Dompi en Tinne.

Bekijk hier de preview voor de volgende aflevering van Patiënt Dompi:

Patiënt Dompi is elke woensdag om 21 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...