‘Peaky Blinders’ krijgt eigen immersive show in Londen

De nieuwsmolen rond Peaky Blinders staat niet stil, want zonet werd aangekondigd dat de serie een eigen show krijgt in het Londense West End. In een theater bij Camden Town zullen fans van de serie vanaf de zomer van 2022 kunnen genieten van Peaky Blinders: The Rise, een immersive theatre experience. Volgend jaar staat dus volledig in het teken van de serie, want ergens begin 2022 komt ook het zesde seizoen van de reeks uit.

Peaky Blinders is hot! En daar gaan de makers van de serie maar al te graag op in. Nadat de Britse zender BBC eerder al twee teasers loste voor het nieuwe seizoen, komt Peaky Blinders nu ook met een eigen immersive show. Vanaf de zomer van volgend jaar kunnen fans van de serie terecht in The Vanguard Theatre in Londen voor een echte Shelby-belevenis. Dat theater ligt niet ver van Solomons Yard, een plek uit de serie. Eerder werd ook al bekend gemaakt dat Alfie Solomons (Tom Hardy) zal terugkeren in het nieuwe en zesde seizoen.

Peaky Blinders: The Rise

De show zal de bezoekers in een tijdmachine droppen en loslaten in het Birmingham van 1920. Met een 360 graden-theaterervaring zal iedere fan zich zonder twijfel onderdeel voelen van de Shelby-familie. Zeker wanneer ze in het familiebedrijf terechtkomen. Peaky Blinders: The Rise zal hen ook meenemen naar andere bekende en belangrijke plekken uit de serie, zoals The Garrison, de bakkerij bij Regent’s Canal en het gokkantoor.

Vanaf de zomer van 2022 kan je je als fan van Peaky Blinders dus volledig uitleven in het Londense Camden Town. De show wordt gemaakt door Tom Maller en Rebecca Brower, die eerder ook al aan Doctor Who-shows werkten. Meer info over tickets en prijzen moet nog bekend gemaakt worden, maar is te vinden via de site van Peaky Blinders: The Rise.

Meer
Lees meer...