‘Peaky Blinders’ krijgt officiële releasedatum op Netflix

Goed nieuws voor de fans van Peaky Blinders, want de reeks heeft een officiële startdatum op Netflix. Het nieuwe en laatste seizoen is al sinds eind vorige maand te zien op de Britse zender BBC, maar binnenkort komt het dus ook naar ons land. Vanaf 10 juni 2022 zullen we de Shelby-broers terug kunnen bewonderen op het scherm.

Het zal nog even op zich laten wachten, maar het zesde en laatste seizoen van Peaky Blinders zal vanaf 10 juni 2022 ook te zien zijn op Netflix. Dat is nog drie maanden, maar toch hebben de fans nu iets om naar uit te kijken.

Net voor de zomer

In het Verenigd Koninkrijk is het zesde seizoen van Peaky Blinders al begonnen, maar in de rest van de wereld zullen de fans toch nog een beetje langer moeten wachten. Netflix maakte namelijk net bekend dat de releasedatum pas op 10 juni 2022 valt, wat betekent dat we het nog drie maanden zonder het nieuwe seizoen moeten stellen.

Toch is er heel wat om naar uit te kijken, want het zesde seizoen is ook meteen het laatste, waardoor de spanningen zeer hoog zullen oplopen. Zo keert fan favorite Alfie Solomons (Tom Hardy) terug en komt ook de band tussen Thomas Shelby (Cillian Murphy) en Ada (Sophie Rundle) serieus onder druk te staan. Hoe dat zal aflopen, dat zien we dus maar net voor de zomer. Maar de makers maakten wel al bekend dat het verhaal pas zal stoppen na een film.

Bekijk de bekendmaking van Netflix hieronder:

Op zoek naar een serie om de tijd te doden? Bekijk hier onze lijst met 50 beste Netflixseries

Meer
Lees meer...