‘Peaky Blinders’ seizoen 6 krijgt eerste officiële trailer

Het zesde seizoen van de populaire Britse serie Peaky Blinders komt alsmaar dichterbij. Nadat BBC eerder al twee kleine teasers loste, en ook duidelijk werd dat de nieuwe afleveringen begin dit jaar zullen uitgezonden worden op de Britse zender, is nu een eerste officiële trailer gelost. Wanneer de reeks precies op Netflix zal verschijnen, is nog niet bekend.

Tommy “Thomas” Shelby (Cillian Murphy) zal het hard te verduren krijgen in het zesde (en laatste) seizoen van Peaky Blinders. In de eerste teaser was al te zien dat fan favorite Alfie Solomons (Tom Hardy) zal terugkeren, en in de tweede hoe de relatie tussen Tommy en zijn zus Ada (Sophie Rundle) niet van een leien dakje lijkt te lopen. Zal het hem lukken om iedereen (inclusief zichzelf) te beschermen?

Climax

In de trailer is te zien hoe Tommy het na de cliffhanger van vorig seizoen niet gemakkelijker krijgt. Zijn relatie met zijn zus komt onder hoogspanning te staan, dat kunnen we afleiden uit de trailer waarin ze zegt dat “hij nog eens goed moet rondkijken, want dat een van hen er niet meer lang zal zijn”. Over het algemeen zeggen de nieuwe beelden niet heel veel, alleen dat het een seizoen vol samenzweringen, familieruzies en schuldgevoelens wordt. Voeg aan die mix nog eens de terugkeer van Alfie Solomons toe, en we zijn vertrokken voor een spannend laatste seizoen.

Toch lijkt het nog niet allemaal voorbij na dit seizoen, want maker Steven Knight deed eerder al zijn boekje open over een eventuele film. “Het was al sinds het begin mijn plan om Peaky Blinders met een film af te sluiten. En dat is ook wat er zal gebeuren”, vertelde hij aan Deadline. Wij zijn alvast benieuwd wat dat wil zeggen!

Bekijk de trailer hieronder:

Kan je niet wachten? Bekijk hier onze lijst van de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...