Wat Pete Davidson op Instagram plaatste voor hij zijn account weer verwijderde

Pete Davidson, de nieuwe vriend van Kim Kardashian, heeft al voor veel rumoer gezorgd op Instagram. Na een pauze van drie jaar om zijn mentale gezondheid in orde te brengen, keerde de komiek recent terug op de app, om vervolgens een weekje later zijn Instagramaccount toch weer te verwijderen. Wij konden achterhalen wat zijn laatste Story was alvorens het weer zwart werd.

Na het verlaten van Instagram in 2018, keerde de Saturday Night Live-komiek op woensdag 16 februari 2022 terug op Instagram onder het profiel @pmd. Het aantal volgers steeg vanaf toen haast elke minuut, maar zelf volgde hij enkel vriendin Kim Kardashian – uiteraard – en acteur Sebastian Stan, die we beter kennen als de Winter Soldier oftewel Bucky Barnes uit de Marvel Cinematic Universe en momenteel te zien is in de rol van drummer Tommy Lee in de Disney+-serie Pam & Tommy naast Lily James.

Instagram

Davidson verwijderde aanvankelijk zijn Instagramaccount na het delen van een verontrustende post op december 2018, waarin stond: “Ik wil echt niet meer op deze aarde zijn.” Op dat moment vertelde New Yorkse politie aan E! News dat ze een welzijnscontrole op hem hadden uitgevoerd. Sindsdien is hij af en toe voor korte periodes op de app geweest. Drie jaar later, op woensdag 16 februari 2022, keerde hij terug naar de app, maar op woensdag 23 februari verwijderde hij zijn account toch opnieuw.

Maar alvorens Pete Davidson de deur van de social media-app weer dichttrok, gaf hij fans een voorproefje van zijn aankomende project The Home.

The Home

Zijn eerste en enige post was dus een video met beelden van zijn aankomende film The Home. Net voor hij zijn Instagramaccount weer verwijderde, deelde hij een filmpje van achter de schermen met als onderschrift: “Ze laten me mijn eigen dialoog toevoegen aan The Home.”

Hij suggereerde dat hij Instagram zou blijven gebruiken om een kijkje te geven in zijn werkleven, door te schrijven: “#welcometomyinstagram #thisisthetypeofstuffyoucanbeexpecting“, zoals vastgelegd door een fanaccount.

The Home is een nieuwe horrorthriller gemaakt door de schrijver, regisseur en producent van The Purge-franchise, James DeMonaco. Pete zal naar verwachting een “verontruste jonge man spelen die begint te werken in een bejaardentehuis en zich realiseert dat de bewoners en verzorgers sinistere geheimen met zich meedragen”, klinkt het op Deadline. Terwijl zijn personage de vierde verdieping van het centrum verkent, begint hij meer te leren over zijn verleden en de mensen van het bejaardentehuis.

Davidson en sociale media

Maar nog voordat hij ook maar iets postte op zijn kersverse, maar ondertussen al verwijderde, Instagramaccount was een van de weinige dingen die Davidson meteen veranderde zijn Instagrambio, meldde BuzzFeed News.

Op dinsdag 22 februari voegde hij een YouTube-link toe die leidde naar een 10 seconden durende clip van Rupert Pupkins film The King of Comedy uit 1982, waarin Rupert de punchline levert: “Kijk ik zie het zo, beter om koning te zijn voor één nacht dan een schlemiel voor het leven.”

Pete’s fans overspoelden de video met talloze comments, die oorspronkelijk in 2016 werd geüpload, en speculeerden dat zijn nieuwe Instagrambio bedoeld was om “uit te halen” naar Ye, voorheen gekend als Kanye West. De rapper, en ook de ex van Kim Kardashian, plaatste zelf ook een aantal berichten over Kim en haar nieuwe vriend, Pete, die intussen al verwijderd zijn. Ye heeft sindsdien ook zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag op sociale media.

Meer
Lees meer...