‘Physical: 100’ seizoen 2 is vanaf nu te zien op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het tweede seizoen van Physical: 100. Daarin zullen opnieuw 100 deelnemers het individueel en in groep tegen elkaar opnemen in verschillende fysieke proeven. Wie uiteindelijk als enige overblijft is de winnaar, en mag zich de persoon met de beste fysiek noemen.

Fans zitten er waarschijnlijk al lang op te wachten, maar het is eindelijk zover. Het tweede seizoen van het Zuid-Koreaanse spelprogramma Physical: 100 is vanaf vandaag te vinden op Netflix. Daarin zullen 100 mensen, gaande van fitnessers en bodybuilders tot atleten en acteurs, het tegen elkaar opnemen in verschillende opdrachten. Het gaat om een afvalrace, waarbij er uiteindelijk maar één persoon overblijft: de persoon met de beste fysiek.

Underground

Het eerste seizoen, waarin crossfitter Woo Jin-yong uiteindelijk won van wielrenner Jung Hae-min, werd een succes voor Netflix, waardoor het tweede seizoen al snel bevestigd werd. In augustus 2023 kwamen we daarover meer informatie te weten.

In een persconferentie lieten maker Jang Ho-gi en deelnemers uit het eerste seizoen, autoverkoper Jo Jin-hyeong en vrouwelijke worstelaar Jang Eun-sil, weten dat het tweede seizoen geïnspireerd is op de mijnbouw in de jaren 50 en 60. Daardoor zal het seizoen zich dan ook ondergronds afspelen. In teasers en trailers kregen we daarvan ook al het een en ander te zien.

Eerste opdracht

Ook weten we, door een korte teaser die gisteren verscheen, ook al hoe de eerste opdracht er zal uitzien. Het gaat net zoals in het eerste seizoen om een “pre-quest mission”, waarbij er nog niemand het spel zal moeten verlaten, maar er enkel een ranking wordt opgesteld. Op basis van die ranking zullen de deelnemers dan een tegenstander mogen kiezen voor de echte eerste opdracht. Die eerste echte opdracht is exact dezelfde als in het eerste seizoen. De deelnemers zullen het daarbij een-op-een moeten opnemen tegen elkaar in een strijd om een bal. Wie de bal op het einde van de tijd vastheeft, wint. De andere persoon valt onherroepelijk af. Deze opdracht blijft dus behouden, al is er wel een kleine aanpassing. Er is een derde speelveld toegevoegd aan de opdracht: een octagon.

Maar eerst staat de pre-quest mission dus nog op het programma. Daarbij zullen de deelnemers in 10 minuten een zo groot mogelijke afstand moeten afleggen op een loopband die ze zelf aandrijven door hun snelheid. Hoe sneller je dus loopt, hoe meer afstand je zal afleggen in 10 minuten.

Vandaag kan je de eerste vier afleveringen van het tweede seizoen van Physical: 100 vinden op Netflix. Volgende week dinsdag, op 26 maart, verschijnen er drie nieuwe afleveringen en op dinsdag 2 april is het tijd voor de laatste twee afleveringen.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor het tweede seizoen van Physical: 100:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...