‘Physical: 100’ lost nieuwe teaser: Zo ziet de eerste opdracht eruit

Netflix heeft een nieuwe teaser gelost voor het tweede seizoen van Physical: 100. In de teaser krijgen we de uitleg over de allereerste opdracht van het nieuwe seizoen te zien. Net zoals in het eerste seizoen zijn er in die opdracht nog geen afvallers, maar wordt er een ranking opgesteld die belangrijk zal zijn voor het vervolg van de wedstrijd.

Morgen, op dinsdag 19 maart 2024, gaat het tweede seizoen van het Zuid-Koreaanse spelprogramma Physical: 100 van start. Daarin zullen 100 mensen, gaande van fitnessers en bodybuilders tot atleten en acteurs, het tegen elkaar opnemen in verschillende opdrachten. Het gaat om een afvalrace, waarbij er uiteindelijk maar één persoon overblijft: de persoon met de beste fysiek. En nu, één dag voor de release van het tweede seizoen, komen we in een teaser alvast te weten wat de eerste opdracht is.

Pre-quest mission

Wie het eerste seizoen gezien heeft, is uiteraard vertrouwd met het concept van de “pre-quest mission”. Het gaat om een eerste opdracht, waarin een volgorde van één tot en met honderd wordt vastgelegd. Dit is de volgorde waarin de deelnemers hun tegenstander zullen mogen kiezen voor de échte eerste opdracht, waarbij ze het een-op-een zullen moeten opnemen tegen een andere kandidaat. Wie dan verliest, valt onherroepelijk af.

In het eerste seizoen moesten de deelnemers in twee groepen zo lang mogelijk blijven hangen aan een rooster boven een zwembad. Deze keer krijgen we alle 100 deelnemers gelijktijdig te zien in een indrukwekkende setting. De ranking zal deze keer namelijk opgesteld worden in een loopwedstrijd. Daarbij zullen de deelnemers in 10 minuten een zo groot mogelijke afstand moeten afleggen op een loopband die ze zelf aandrijven door hun snelheid. Hoe sneller je dus loopt, hoe meer afstand je zal afleggen in 10 minuten.

In de teaser krijgen we al te zien hoe de crossfitters alvast blij zijn met deze eerste opdracht. Zij trainen vaak op een loopband en hebben zo dus een streepje voor. Maar in de teaser maakt ook zwemster Jung You-in duidelijk dat ze zich niet zo makkelijk gewonnen zal geven. Als zwemster heeft zij namelijk een groter uithoudingsvermogen dan heel wat van haar tegenstanders. Of dat haar zal helpen tijdens de pre-quest mission zullen we morgen te weten komen.

Bekijk hier de nieuwe teaser voor het tweede seizoen van Physical: 100:

Het tweede seizoen van Physical: 100 is vanaf dinsdag 19 maart te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...