‘Physical: 100’ lost spannende trailer voor aflevering 7 en 8

Wie geen plannen heeft voor Valentijn kan op dinsdag 14 februari op Netflix terecht voor de zevende en achtste aflevering van Physical: 100. De zesde aflevering eindigde – zoals we ondertussen wel gewend zijn van de show – opnieuw op een cliffhanger. In de teaser voor de volgende twee afleveringen krijgen we al een klein voorsmaakje van hoe de rest van de zware opdracht zal verlopen.

De Netflix-hit van het moment is de Zuid-Koreaanse realityreeks Physical: 100. Daarin nemen 100 mannelijke en vrouwelijke spierbundels het tegen elkaar op in verschillende fysieke proeven. Op het einde van elke opdracht valt een deel van de deelnemers af, tot er uiteindelijk één speler overblijft. Die gaat met 300 miljoen won (zo’n 221.600 euro) naar huis.

Physical: 100

Op het einde van de zesde aflevering kregen we te zien hoe de eerste twee teams aan de loodzware (en dat mag je letterlijk nemen) derde opdracht begonnen. Het eerste team, met teamleaders Choo Sung-hoon en Jo Jin-hyeong slaagde erin om de boot van 1,5 ton tot op het einde te verslepen. Vervolgens kregen we te zien hoe het tweede team, met teamleaders Yun Sung-bin en Ma Sun-ho, tot aan de laatste helling geraakte, maar daar in de problemen leek te komen.

In de teaser krijgen we voorlopig nog niet te zien of het het tweede team lukt om de eindmeet te halen. We krijgen daarnaast ook al de eerste beelden van het derde team, met teamleaders Yang Eun-sil en Kim Sang-wook, te zien. Dat team lijkt aan een onmogelijke taak te moeten beginnen aangezien ze met vier vrouwen zijn én een geblesseerde speler. Maar toch is in de teaser te zien dat ze de boot in beweging krijgen. Het lijkt dus toch nog spannend te worden welk team zal afvallen.

Op het einde van de teaser komen we ook te weten dat er maar vijf personen de finale zullen halen. Dat betekent dus dat we nog afscheid zullen moeten nemen van 25 deelnemers in totaal. De finale van Physical: 100 verschijnt op dinsdag 21 februari 2023 op Netflix.

Bekijk hier de preview voor aflevering 7 en 8 van Physical: 100:

Physical: 100 is één van de 34 Zuid-Koreaanse titels die Netflix dit jaar zal uitbrengen. Hier vind je een volledig overzicht. Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...