Krijgt ‘Physical: 100’ een tweede seizoen?

Het eerste seizoen van Physical: 100 zit er sinds gisteren op. De Zuid-Koreaanse reeks groeide al snel uit tot een succes voor Netflix, waarbij de reeks in tientallen landen in de top 10 te vinden was. Daardoor hopen heel wat fans natuurlijk al op een tweede seizoen en de finale lijkt een hint te hebben naar een mogelijk tweede seizoen.

Fans van Physical: 100 kunnen sinds gisteren kijken naar de finale van het eerste seizoen van de reeks. Daarin was te zien hoe crossfitter en voormalige snowboarder Woo Jin-yong in vier rondes de andere finalisten versloeg en zo de grote winnaar werd. Voorlopig zullen fans van de reeks op dinsdag dus een andere reeks moeten zoeken om naar te kijken. Maar de vraag is uiteraard of er nog een vervolg zal komen op Physical: 100 en daar lijkt de finale naar te hinten.

Seizoen 2

Op het einde van de laatste aflevering van Physical: 100 kwam er een uitspraak die ons toch alvast doet vermoeden dat er nog een seizoen zal volgen. “Er bestaan verschillende lichamen in de wereld. Onze zoektocht naar de perfecte fysiek zal verder gaan.” Dit lijkt er dus op te wijzen dat er een volgend seizoen komt waarin er gezocht zal worden naar een opvolger van Woo Jin-yong.

Maar het kan er natuurlijk ook op wijzen dat Physical: 100 spin-offs zal krijgen in het buitenland, waarbij er dus in een ander land gezocht zal worden naar de persoon met de beste fysiek. We zullen wellicht binnenkort meer te weten komen.

Bekijk hier nog eens de trailer van het eerste seizoen van Physical: 100:

Physical: 100 is een van de 34 Zuid-Koreaanse reeksen die Netflix dit jaar zal uitbrengen. Bekijk hier een overzicht van alle Zuid-Koreaanse series en films die in 2023 op Netflix zullen verschijnenHier vind je onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...