‘Pirates of the Caribbean 6’: fans starten petitie voor de terugkeer van Johnny Depp als Jack Sparrow

Fans willen duidelijk Jack Sparrow terug voor de zesde film van Pirates of The Caribbean. De film is nog niet voor direct, maar er staan al verschillende petities op het internet om de terugkeer van Johnny Depp te eisen. Redenen voor zijn vertrek zouden persoonlijke problemen zijn en dat hij het te druk heeft met zijn andere franchise: Fantastic Beasts. Een petitie haalde al 15.000 handtekeningen.

Wil jij ook liever Johnny Depp in de hoofdrol van Pirates of the Carribean? Eerder werd gezegd dat Depp helemaal klaar was met de serie piratenfilms. Maar nu starten fans een petitie voor hem te behouden en de kans dat hij terugkeert, is niet zo klein.

Dead Men Tell No Tales

Disney heeft officieel niets gezegd over Pirates of the Caribbean 6, met of zonder Depp, de hele franchise lijkt gewoon in het ongewisse te zijn na de teleurstelling van Dead Men Tell No Tales. Fans startten daarom maar een petitie. Op sociale media wordt de petitie regelmatig gedeeld en hij is ondertussen al bijna 15.000 keer getekend. Er is ook nog een petitie met een langer bericht over waarom Depp zou moeten terugkeren; die heeft op dit moment iets minder dan 5.000 handtekeningen.

Johnny Depps scheiding

Johnny Depp komt tegenwoordig veel in het nieuws door zijn echtelijke ruzie met Amber Heard. De voormalige geliefden zijn al een tijdje uit elkaar maar de rechtszaak loopt nog. Volgens Amber Heard zou Depp agressief tegen haar zijn geweest en haar hebben geslagen, maar de Sjakie en de Chocoladefabriek-acteur beweerde in de rechtbank dat dit helemaal niet waar is. De vraag is of zijn persoonlijke problemen een rol spelen in het feit dat hij wil stoppen met Pirates of The Caribbean.

De petities kiezen niet openlijk een kant in de Johhny Depp- en Amber Heard-rechtszaak, hoewel één van de petities toch persoonlijke problemen aanhaalt als reden waarom Depp misschien niet terugkeert als Jack Sparrow. De petities stellen enkel vast dat ze niet kunnen voorstellen dat iemand anders de hoofdrol in de films speelt. Ze dreigen dan ook: “Ze moeten Depp terugbrengen om de zeeën te regeren, of we zullen nooit meer Pirates of the Caribbean-films kijken.

IMDB

Pirates of the Caribbean is een enorm succesvolle franchise voor Disney, en Jack Sparrow heeft zeker aan dit succes meegeholpen. Maar de films zijn erg duur om te maken en de vorige film die in 2017 uitkwam was niet meteen een hit. Is de serie uitgestorven? Of kan Jack Sparrow er terug nieuw leven inblazen?

Meer
Lees meer...