Left Right
scrollTop top

‘Pokémon Go’ en Ed Sheeran kondigen samenwerking aan


Pokémon Go x Ed Sheeran
© Bron: Niantic/Nintendo – CAMERA PRESS/Chris Ashford/Isopix

Een collab die wij in de verste verte niet hadden zien aankomen, lijkt er toch te komen. Afgelopen nacht kondigde de Britse zanger Ed Sheeran met een mysterieuze tweet namelijk aan dat er een samenwerking op komst is tussen hijzelf en Pokémon Go. Meer nieuws over wat dat precies zal inhouden, is er wel nog niet.

Coming soon.. x #PokemonGOxEdSheeran”, tweette Ed Sheeran zonder veel verder uitleg. Ook het Britse Twitteraccount van Pokémon kwam al snel met een even cryptische boodschap. Zij retweetten de zanger met dezelfde hashtag en de twee ogen als emoji.

Op sociale media wordt sindsdien volop gespeculeerd over Ed Sheeran precies in de wereld van Pokémon Go, maar tot nu toe lijkt niemand het mysterie te hebben ontrafeld. Het meest logische is uiteraard dat Sheeran muziek heeft gemaakt die te horen zal zijn in het spel. Eerder maakte hij ook al muziek voor projecten zoals Game of Thrones en Rise of Skywalker. Daar was hij echter ook telkens te zien als acteur.

Nieuw album ‘=’

Recent nog liet Ed Sheeran weten dat hij in de toekomst minder snel “ja” zou zeggen op gelijkaardige vragen, maar voor Pokémon Go blijkt hij dus een uitzondering te hebben gemaakt. Dat is best opvallend, want de Brit heeft het nochtans zeer druk na de release van zijn nieuwe album ‘=’ enkele weken geleden. Een besmetting met het coronavirus gooide zijn planning voor de promotie voor dat vierde studioalbum bovendien ook nog eens grondig in de war. Daarnaast maakte hij recent bekend later dit jaar samen met Elton John een kerstsingle uit te brengen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…