Prequel ‘The Witcher: Blood Origin’ van Netflix krijgt eerste trailer

Goed nieuws voor fans van The Witcher op Netflix. De streamingdienst heeft namelijk een eerste trailer gelost van de prequelserie The Witcher: Blood Origin, die zich 1.200 jaar voor de originele reeks afspeelt.

Vorige week vrijdag – 17 december 2021 – verscheen na twee jaar wachten eindelijk het tweede seizoen van The Witcher op Netflix. Wie de acht afleveringen van dat seizoen afgelopen weekend allemaal heeft gebingd, kreeg op het einde een leuke verrassing. Netflix heeft daar namelijk de allereerste beelden van de prequelreeks The Witcher: Blood Origin verstopt. Enkele dagen later heeft de streamingdienst die trailer ook gedeeld op Twitter.

The Witcher: Blood Origin zal zich 1.200 jaar voor de originele serie afspelen en gaat over de allereerste Witcher en de periode waarin de wereld van monsters, elven en mensen samensmolt. Lauren Schmidt Hissrich, de bedenker van de oorspronkelijke Netflixserie, is een van de uitvoerende producenten. Zij krijgt de hulp van Declan de Barra. Die schreef al twee afleveringen voor The Witcher en werkte verder ook voor The Originals en Iron Fist.

Drie hoofdrolspelers

Jodie Turner-Smith zou normaal gezien een van de hoofdrollen spelen in The Witcher: Blood Origin, maar moest door haar drukke agenda afzeggen. Zij is vervangen door Sophia Brown (Éile), die we dan ook zien opduiken in de recent geloste trailer. Naast Brown krijgen we ook beelden te zien van Laurence O’Fuarain (Fjall) en Michelle Yeoh (Scian).

The Witcher: Blood Origin verschijnt in 2022 op Netflix. Een exacte releasedatum heeft de reeks nog niet gekregen.

Bekijk hier de trailer van The Witcher: Blood Origin:

Meer
Lees meer...