Nu op Netflix: ‘The Witcher’ seizoen 2

Fans hebben er twee jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het zover: seizoen 2 van The Witcher is vanaf vandaag, vrijdag 17 december 2021, te zien op Netflix. Ook in dit seizoen zullen Geralt van Revia (Henry Cavill) en prinses Ciri (Freya Allan) het hard te verduren krijgen. Nadat bleek dat het voorbestemd was dat de twee elkaar gingen ontmoeten, moeten ze nu samen op zoek naar een veilige plek, ver weg van Cintra.

In het eerste seizoen was er nogal wat te doen rond hoe ingewikkeld de serie was. Het verhaal van The Witcher begon namelijk op drie verschillende tijdlijnen, die bij het publiek voor heel wat verwarring zorgde. Op elke tijdslijn volgden we een ander personage, Geralt van Revia (Cavill), prinses Ciri van Cintra (Allan) en Yennefer van Vengerberg (Anya Chalotra). Om het verhaal te verduidelijken, creëerde Netflix een interactieve website waarop de tijdslijn en de kaart van het Continent duidelijker werden. Toch zal die tool niet nodig zijn voor seizoen 2, want op het einde van seizoen 1 kwamen de drie personages samen op dezelfde tijdslijn.

Kaer Morhen

Het tweede seizoen zal vooral focussen op prinses Ciri. Nu zij en Geralt van Revia zijn samengekomen, zit vooral de prinses met veel vragen over haar lot. Zeker wanneer hij haar meeneemt naar Kaer Morhen, waar hij zijn Witcher-kunsten leerde. Zal hij Ciri ook opleiden tot Witcher … ? Geralt denkt daarnaast ook dat Yennefer is gestorven tijdens de Battle of Sodden. Maar Yennefer leeft nog, en worstelt met haar eigen uitdagingen. Volgens vele fans zal de tovenares in het nieuwe seizoen terugkeren naar Aretuza en zal ze later ook Ciri ontmoeten.

Het tweede seizoen was normaal al voorzien voor het begin van dit jaar, maar door de coronacrisis werd die release vertraagd. En hoewel het tweede seizoen dus nog maar net uit is, lieten de makers eerder al weten dat er ook een derde zal komen. Wat dat in petto heeft, dat is nog maar de vraag, maar tot dan kan je genieten van de acht nieuwe afleveringen van het tweede seizoen.

Bekijk hier de trailer van The Witcher seizoen 2:

The Witcher seizoen 2 staat nu op Netflix. Helemaal gebinged? Kijk dan eens in onze lijst van de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...