‘The Witcher’ seizoen 2 krijgt officiële trailer

De populaire Netflixreeks The Witcher keert op 17 december 2021 terug voor een tweede seizoen. Nu krijgen we al een eerste voorsmaakje van wat we daarin mogen verwachten in de officiële trailer die Netflix tijdens een panel met showrunner Lauren Schmidt en acteurs Joey Batey (Jaskier) en Kim Bodnia (Vesemir) op de wereld losliet.

Toen het eerste seizoen van The Witcher verscheen op Netflix in december 2019 groeide de reeks al snel uit tot een van de populairste series op de streamingdienst. Fans zitten daarom ook al lang te wachten op het tweede seizoen van The Witcher en dat komt nu steeds dichterbij.

Trailer

Tijdens een panel op de Lucca Comics & Games Convention in Italië werd, in aanwezigheid van showrunner Lauren Schmidt en acteurs Joey Batey (Jaskier) en Kim Bodnia (Vesemir) de trailer van het tweede seizoen van The Witcher vrijgegeven. Later verscheen deze ook op YouTube.

In de trailer zien we hoe er een grote oorlog losbreekt tussen het noorden en het zuiden en ondertussen duiken er overal monsters. Het is zelfs zo heftig dat er gesproken wordt van het mogelijke einde der tijden. Maar Geralt of Rivia (Henry Cavill) is het daar niet helemaal mee eens. Zo horen we hem zeggen: “Ik heb door drie zogenaamde eindes der tijden geleefd. Het is allemaal horse sh*t.” In deze turbulente tijden wordt ook de jonge Ciri (Freya Allan) opgeleid om zelf een monster hunter te worden. In de trailer krijgen we alvast te zien dat ook zij al meteen voor hete vuren komt te staan.

Bekijk hier de officiële trailer voor het tweede seizoen van The Witcher:

https://youtu.be/TJFVV2L8GKs

Het tweede seizoen van The Witcher verschijnt op vrijdag 17 december op Netflix. In tussentijd nog op zoek naar een nieuwe reeks? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...