Dit zijn de presentatoren van ‘De Warmste Week’ in Brugge

Eva De Roo, Sander Gillis, Sam De Bruyn en Robin Keyaert beginnen binnenkort aan een radiomarathon in Het Warmste Huis in Brugge. Zij zijn namelijk de vier presentatoren van deze editie van De Warmste Week, die volledig in het thema staat van ‘opgroeien zonder zorgen’.

Waar De Warmste Week ooit begon als een concept van Studio Brussel, is het ondertussen uitgegroeid tot een project van de volledige VRT. De presentatoren zijn dan ook van zowel Studio Brussel als MNM. Die eerste radiozender vaardigt Eva De Roo en Sam De Bruyn af. Voor Eva wordt het al haar achtste keer in Het Warmste Huis, voor Sam de vijfde keer en de eerste keer sinds 2014. MNM stuurt dan weer Sander Gillis en Robin Keyaert naar Brugge. Sander begint daar aan zijn derde editie op een rij, terwijl Robin zijn debuut maakt.

Niels Destadsbader

Eerder raakte al bekend dat Sander Gillis en Eva De Roo twee van de ambassadeurs zijn van De Warmste Week 2023. Daarbij krijgen ze steun van Danira Boukhriss Terkessidis (VRT 1) en Sarah Mouhamou (Ketnet). De VRT schakelt verder ook nog Niels Destadsbader in. Hij zal op 18 december om 16 uur de vlam ontsteken tijdens het startmoment en presenteert op kerstavond de slotshow. Daarnaast bundelt hij dagelijks de hoogtepunten in een liveshow op VRT 1 en VRT MAX.

Uiteraard zijn er ook weer heel wat optredens aan Het Warmste Huis op ’t Zand in Brugge. Zo komen onder andere Amber Broos, Bazart, Berre, Camille, Clouseau, Coely, Compact Disk Dummies, Deus, Froukje, Gunter D, Het Zesde Metaal, Laura Tesoro, Lost Frequencies, Metejoor, Pommelien Thijs, Portland, Regi, ’t Hof van Commerce, Tom Odell en Zwangere Guy.

De Warmste Week 2023 gaat door van maandag 18 tot en met zondag 24 december.

Meer
Lees meer...