Primeur in ‘Dancing with the Stars’: Lotte Vanwezemael danst vanavond met een vrouw

In de aflevering van Dancing with the Stars van deze week zal iedereen een andere partner krijgen. Met wie Jonatan Medart, Nora Gharib en Nina Derwael gaan dansen, wisten we al. Maar nu weten we ook wie de tijdelijke partner van Lotte Vanwezemael wordt: Björk. Dat is een primeur, want nog nooit eerder dansten twee vrouwen samen.

De finale van Dancing with the Stars komt alsmaar dichterbij en dat betekent ook dat de uitdagingen voor de dansers groter worden. Nu er nog maar vier dansduo’s overblijven, heeft Play4 besloten om die duo’s door elkaar te schudden in de switch-up week. Gisteren maakten we al bekend hoe die duo’s er zullen uitzien, maar één naam ontbrak nog. We wisten nog niet wie de nieuwe partner van seksuologe Lotte Vanwezemael ging worden. Vandaag werd bekend gemaakt dat het om Björk gaat, de partner van Jonatan Medart.

Eerste keer

Tijdens de kerstspecial zagen we met James Cooke en Frank, die de special ook wonnen, voor het eerst twee mannen samen dansen in Dancing with the Stars. “Ik denk dat we anno 2022 een boodschap naar buiten mogen brengen van: dit is niet meer dan normaal”, zei Cooke daar toen over. Ook deze week kan het programma dus op een primeur rekenen, want voor het eerst in de geschiedenis van het programma zullen nu twee vrouwen samen dansen.

In de preview lijken de twee alvast enthousiast over de switch-up en proberen ze elkaar meteen te liften. Lotte en Björk zullen het vanavond moeten opnemen tegen de duo’s Jonatan en Margot, Nora en Simone en Nina en Frank.

Bekijk hier de preview van Dancing with the Stars:

Dancing with the Stars is elke vrijdag om 20.55 uur te zien op Play4 en via goplay.be

Meer
Lees meer...