Prins Harry en Meghan Markle maken goede entree in LA

Prins Harry en Meghan Markle praten voor het eerst over het leven in quarantaine met baby Archie. Het gezinnetje deed afstand van de koninklijke verplichtingen en verhuisde naar hun droomhuis in Los Angeles in de Verenigde Staten. Daar vullen ze hun dagen door onder andere vrijwilligerswerk te verrichten.

De twee verkenden Meghans geboorteplaats aan de hand van vrijwilligerswerk bij Project Angel Food. Ze leverden maaltijden aan huis bij zieke mensen die dus meer risico lopen bij een besmetting van het coronavirus en leerden zo de buurt een beetje kennen.

Project Angel zet zich in voor de zieke en dus meer kwetsbare mensen. Ze bereiden de maaltijden en brengen die dan ook aan huis. Harry en Meghan hebben op Paaszondag en de voorbije woensdag maaltijden rondgebracht en dat viel in de smaak.

Project Angel Food

Richard Ayoub, directeur van Project Angel, was zeer vereerd dat het koppel hen een handje toestak. “Ze waren zeer nuchter en oprecht geïnteresseerd in elke persoon die ze ontmoetten. Ze wilden er alleen maar voor zorgen dat de mensen de liefde en de waardering voelden”, zegt hij aan People.

Doria Ragland

Nu Meghan terug in haar geboorteland woont, is ze ook dichter bij haar moeder Doria Ragland, ze wonen op zo’n twaalf kilometer van elkaar. Toch hebben ze elkaar nog steeds niet gezien, daar lijdt de grootmoeder van Archie een beetje onder, zeker omdat ze haar kleinkind al lang niet meer heeft kunnen zien of knuffelen.

EPA-EFE/NEIL MUNNS

Harry vertelt over hoe hij de quarantaine ervaart: “Het feit dat je nu zoveel tijd met je familie door kunt brengen, je zou er je bijna schuldig over gaan voelen. Maar je moet de momenten waarop je samen schaterlachend over de vloer rolt, vieren. Onvermijdelijk, kan er een half uur later, misschien een dag later, weer iets vervelends zijn waar je mee te maken krijgt en je kunt daar niet voor weglopen”, dat zei hij in een videogesprek met andere ouders van zieke kinderen.

De twee hebben een mooie entree gemaakt in LA en hebben daarbij ook redelijk wat harten veroverd.

Meer
Lees meer...