Pure nostalgie! Nu kan je je Tamagotchi verzorgen op je smartphone

Pure nostalgie! Nu kan je je Tamagotchi verzorgen op je smartphone

Terug naar onze kindertijd, want Tamagotchi is terug. Het virtuele huisdiertje uit de jaren 90 is helemaal mee met zijn tijd. Vanaf nu kan je de diertjes verzorgen en opvoeden via een app op je smartphone, die je NU kan downloaden!

Eind vorig jaar kwam de Japanse speelgoedproducent Bandai Namco met een nieuwe en modernere versie van het bekende speeltje uit de nineties. Nu gaan ze nog een stapje verder met een app voor je smartphone. De mobiele game komt van Bandai Namco Entertainment Europe en kan je wereldwijd, behalve in Japan en China, downloaden. Dus tijd voor wat nostalgie.

De app heet My Tamagotchi Forever en is zowel beschikbaar voor Android als voor iOS. Het is een free-to-play mobiele game, dus iedereen met een smartphone kan zijn of haar jeugd opnieuw beleven en dan misschien ook vergeten om je Tamagotchi te verzorgen, want wie vergat dat nu niet?!

My Tamagotchi Forever heeft zowel features uit het originele spel, maar er zijn ook enkele nieuwe features. Je moet dus nog altijd je Tamagotchi verzorgen, eten geven … Maar nu kan je ook mini-games spelen, Tamatown verkennen en vrienden worden met andere Tamagotchis.

Gesponsorde artikelen