Qmusic brengt samen met Ingeborg eenmalig ‘Blind Date’ terug … en je kan je nog inschrijven

Een van de bekendste datingprogramma’s ooit keert binnenkort eenmalig terug. Speciaal voor Valentijn haalt radiozender namelijk Blind Date van onder het stof vandaan voor een nieuwe ‘aflevering’ op de radio. En uiteraard is ook Ingeborg opnieuw van de partij.

Naar jaarlijkse gewoonte heeft Qmusic volgende week zijn 90’s-week met de bekende I Love The 90’s Top 500. Omdat deze keer Valentijn midden in die week valt, vond de radiozender er niets beter op om ook de 90’s-dateklassieker Blind Date eenmalig opnieuw tot leven te wekken.

Op dinsdag 14 februari zullen Ingeborg en radiopresentatrice Jana De Wilde voor cupido spelen voor alle single luisteraars van Qmusic. Dat maakte Vincent Fierens afgelopen weekend zelf bekend op de zender. “Ik vind het een heel leuk idee. Luisteraars kunnen zich vanaf nu inschrijven, want we willen uiteraard de juiste match creëren. Want het is uiteraard voor echt, anders doe ik niet mee”, legt Ingeborg uit.

Inschrijven

Wie zich geroepen voelt, kan zich nu inschrijven op de website van Qmusic. Daar zijn alle geslachten, alle leeftijden en alle voorkeuren welkom. Je moet daarbij een hele vragenlijst over wat je zoekt in een partner, wat je hobby’s zijn, je werk of studies, je guilty pleasure en nog veel meer.

Uit al die inschrijvingen zal de productie één kandidaat kiezen die op dinsdag 14 februari op zoek gaat naar een date. Daarnaast worden er ook drie mensen geselecteerd als mogelijke date. Deze vier deelnemers zullen het programma spelen zoals we dat kennen uit de jaren 90 … en hopelijk de liefde van hun leven vinden.

Meer
Lees meer...