Ray J heeft “juridische stappen genomen” in de aanhoudende vete rond zijn befaamde sekstape met Kim Kardashian

Hoewel het al 15 jaar geleden is dat de beruchte sekstape van Kim Kardashian en Ray J uitlekte, is er de laatste tijd opnieuw weer veel te doen over het onderwerp. De twee kampen hebben al enkele maanden opnieuw ruzie en nu zou Ray J “juridische stappen hebben ondernomen”. Dat verklaarde hij zelf in de talkshow Hell of a Week van Charlamagne Tha God.

De openlijke ruzie tussen Ray J en Kim Kardashian begon recent opnieuw omdat die laatste hun beruchte sekstape vermeldde tijdens haar realityprogramma The Kardashians. Kim Kardashian was daarin toen te zien al wenend. Volgens Ray J doet ze het zo overkomen alsof hij de schuldige is van de ‘gelekte’ tape. Officieel is die video in 2007 via “een derde partij” verkocht aan Vivid Entertainment, een filmproductiebedrijf dat gespecialiseerd is in online porno.

Ray J ontkent echter dat hij de tape heeft gelekt of dat die per toeval bij iemand anders terecht is gekomen. Hij herhaalde eerder deze maand namelijk dat alles in scène was gezet door momager Kris Jenner. Zij zou hen gevraagd hebben om drie versies te maken, waarna ze de beste zou lekken om de carrière van haar dochter te lanceren.

“Kunnen niet zomaar liegen”

Charlamagne Tha God sprak door heel deze heisa in zijn talkshow met Ray J over hoe hij over alles dacht. Die haalde daarop fel uit naar Kim Kardashian en haar familie. Hij pikt het namelijk niet dat zij hem – naar eigen zeggen onterecht – in een slecht daglicht zet. “Ik probeer verder te gaan. Als zwarte man, als vader, probeer ik mijn kinderen de juiste dingen bij te brengen. De Kardashians kunnen niet zomaar liegen over het feit dat ik iets ben dat ik niet ben en zeggen dat ik geen respect heb voor vrouwen. Ik heb een zus en ik heb een moeder, en ze hebben al veel te lang met deze shit te maken”, zei hij daar.

Op de vraag of hij enkel excuses wil van de Kardashian/Jenner-familie of ook een rechtszaak overweegt, was Ray J duidelijk. Hij bevestigde namelijk dat er al juridische stappen gezet zijn en dat er gerechtelijke gevolgen zullen komen. Wat de zanger/acteur daar precies mee bedoelt, is wel niet duidelijk.

Meer
Lees meer...