Remake ‘Mr. & Mrs. Smith’ komt binnenkort naar Prime Video: maak kennis met de hoofdrolspelers

Prime Video komt volgende maand met een opvallende nieuwe serie. Het gaat namelijk over een soort remake van de succesvolle film Mr. & Mrs. Smith uit 2005. Met Donald Glover en Maya Erskine kent de reeks wel twee nieuwe hoofdrolspelers en van hen zijn er nu nieuwe beelden.

Alles komt terug en dan zeker in de streamingwereld. Er zijn momenteel zoveel streamingdiensten die allemaal zoeken naar goede content, waardoor we om de oren geslagen worden met de ene remake na de andere. Daarbij hoort nu ook de serie Mr. & Mrs. Smith.

De originele actiekomedie Mr. & Mrs. Smith verscheen in 2005. Daarin speelden Brad Pitt en Angelina Jolie het koppel John en Jane Smith. Zij werkten zogezegd bij een bouwbedrijf en als tech support consultant, maar waren in werkelijkheid twee spionnen zonder dat ze dat van elkaar wisten. Dat alles zorgde uiteraard voor heel wat grappige scènes en spannende actie. Het zorgde er ook voor dat Mr. & Mrs. Smith aan de box office goed was voor bijna 500 miljoen euro.

Donald Glover en Maya Erskine

In 2021 maakte Prime Video dan bekend dat zij werkten aan een reboot van Mr. & Mrs. Smith. Daarvoor waren aanvankelijk Donald ‘Childish Gambino’ Glover (Atlanta) en Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) gecast. Die laatste vertrok echter door “creatieve meningsverschillen” en werd vervangen door Maya Erskine (Obi-Wan Kenobi).

Donald Glover en Maya Erskine spelen dus opnieuw het koppel John en Jane Smith. Zij zijn door een mysterieus agentschap gekoppeld aan elkaar en moeten zo dus verplicht als getrouwd koppel door het leven om hun werk als spionnen te kunnen uitvoeren. Op die manier verschilt de opzet van de reeks Mr. & Mrs. Smith dus wel op twee vlakken in vergelijking met de film. Hier weten John en Jane namelijk wel van elkaars geheime dubbelleven af, maar was er wel nooit sprake van een echte relatie. Wie regelmatig televisie kijkt, kan al voorspellen dat de vonk tussen hen uiteindelijk toch zal overspringen.

In Mr. & Mrs. Smith zullen de twee in iedere aflevering een nieuwe missie krijgen. Daarbij staan ze niet alleen voor uitdagingen als spionnen, maar ook in hun moeilijke relatie met elkaar. Toch zijn ze op elkaar aangewezen, want in dit huwelijk is scheiden geen optie.

Bekijk hier de nieuwe beelden van Mr. & Mrs. Smith:

Mr. & Mrs. Smith verschijnt op vrijdag 2 februari op Prime Video.

Meer
Lees meer...