‘Riverdale’-actrice Camila Mendes speelt hoofdrol en producet nieuwe romcom ‘Música’ voor Amazon Prime Video

Riverdale-ster Camila Mendes heeft haar volgende grote project gevonden. Vandaag onthulde Deadline dat Mendes zal samenwerken met Rudy Mancuso aan de aankomende romcom Música van Amazon Studios. Zij zullen niet enkel te zien zijn als de hoofdrolspelers in het project, maar ook meewerken achter de schermen. Mancuso zal namelijk de film regisseren terwijl Mendes deel uit zal maken van het uitvoerend productieteam.

Camila Mendes (Riverdale) zal de hoofdrol spelen tegenover acteur en YouTuber Rudy Mancuso in de film Música. Die zal hij ook regisseren voor Amazon Studios en Wonderland Sound and Vision. Het nieuwste project van Amazon Prime Video zal deze zomer met de opnames beginnen.

Música

Het verhaal gaat over een jonge man (Mancuso) die geplaagd wordt door de muziek in zijn hoofd. Hij wordt geconfronteerd met een onzekere toekomst. Hierbij probeert hij een evenwicht te vinden tussen liefde, familie en de Braziliaanse cultuur in Newark, New Jersey. Uit deze officiële synopsis kunnen we nog niet echt afleiden welke rol Camila Mendes zal spelen. We durven wel een gokje wagen dat ze de love interest van Mancuso’s personage zal spelen.

De aankomende film zal de nieuwste romcom van productiestudio Wonderland worden. Zij hebben ook de succesvolle Netflix romcoms als Love Hard, Holidate en Tall Girl op hun naam staan. De sequel van de laatste film is zelfs al hun zevende film op een rij die op nummer één kwam te staan als de meest bekeken Netflixfilm van dat moment.

Samenwerking

“Ik ben ontzettend blij dat zo’n enorm begaafde actrice als Camila meegaat op deze bijzondere reis van Música, waarin we een authentiek Braziliaans-Amerikaans verhaal zullen vertellen”, zei Mancuso.

Hij zal echter niet enkel de hoofdrol spelen en de regisseur van dienst zijn in de aankomende romcom. Mancuso schreef namelijk ook het script. Dat deed hij in samenwerking met Dan Lagana (American Vandal). Lagana zal Mendes vergezellen als executive producer naast Steven Bello en John en Sam Shahidi. Het productieteam wordt gevormd door Wonderlands McG en Mary Viola.

“We zijn erg blij om samen te werken met Cami, zowel voor als achter de camera”, voegde Viola nog toe. “Niet alleen is ze een van de meest getalenteerde actrices van haar generatie, maar ze brengt ook een authenticiteit naar het project met haar culturele kennis van Brazilië.”

Camila Mendes

Mendes is het best bekend van haar rol als Veronica Lodge in de hitserie Riverdale. Daarnaast was ze ook al in een tal van andere projecten te zien waaronder de films Palm Springs, Dangerous Lies en The New Romantic.

Fans die niet kunnen wachten om haar een nieuwe rol te zien spelen in Música, kunnen tot dan uitkijken naar haar rol in Netflix’ aankomende film Strangers. Daarin zal Mendes het scherm delen met o.a. Stranger Things-ster Maya Hawke, Game of Thrones-actrice Sophie Turner en J.D. van Outer Banks.

Meer
Lees meer...