RM (BTS) wordt nieuwe MC van ‘The Mysterious Dictionary Of Useless Human Knowledge’

Nu de leden van BTS meer tijd besteden aan hun solowerk, uit dat zich niet langer enkel in muziek. Zo verscheen V al op Paris Fashion Week en verscheen Jin in verschillende realityreeksen. RM, de leider van BTS, krijgt nu een vaste plaats in het vierde seizoen van de reeks The Mysterious Dictionary Of Useless Human Knowledge.

De agenda van ARMY, de fans van BTS, is tegenwoordig drukker dan ooit. Sinds vorige week kan je zo op Disney+ kijken naar In the Soop: Friendcation en op vrijdag 28 oktober 2022 verschijnt The Astronaut, het nieuwe solonummer van Jin. Maar nu volgt ook het nieuws dat RM (Kim Nam-joon) een rol krijgt in het nieuwe seizoen van het tvN-programma The Mysterious Dictionary Of Useless Human Knowledge.

The Mysterious Dictionary Of Useless Human Knowledge

In The Mysterious Dictionary Of Useless Human Knowledge worden experten uit verschillende velden gevolgd. Zij kijken elk op hun eigen manier kijken de wereld en zullen elkaar door middel van leuke (en soms nutteloze) weetjes meer bijbrengen over hun veld. Daarbij kan dat gaan om zaken als literatuur, de medische wereld, fysica of astronomie.

Deze rol is natuurlijk op het lijf geschreven van RM, die altijd al een fascinatie heeft voor kunst en literatuur. Hij zal in het programma bijgestaan worden door filmregisseur Jang Hang-jun, auteur Kim Young-ha, natuurkundige Kim Sang-wook, forensisch rechercheur en professor Lee Ho en astronoom Dr. Shim Chae-kyung. Het gaat dus om een gezelschap met verschillende achtergronden die weetjes met elkaar zullen uitwisselen in het programma.

Het vierde seizoen van The Mysterious Dictionary Of Useless Human Knowledge zal volgend jaar verschijnen op de Zuid-Koreaanse zender tvN. Het is nog niet duidelijk of de reeks ook vanuit ons land bekeken zal kunnen worden.

Meer
Lees meer...