‘In The Soop: Friendcation’ staat nu op Disney+

De leden van BTS zullen de komende maanden dan wel naar het leger trekken, hun fans zullen zich allerminst vervelen. Naast de release van het solonummer van Jin volgende week, kunnen we vanaf vandaag ook kijken naar In The Soop: Friendcation met V en zijn bekende vrienden Park Seo-joon, Choi Woo-shik, Park Hyung-sik en Peakboy. De reeks verscheen afgelopen zomer al op de televisie in Zuid-Korea en op Disney+ in beperkte regio’s, maar is vanaf vandaag dus overal te bekijken.

Vanaf vandaag kunnen we in België eindelijk kijken naar In The Soop: Friendcation op Disney+. Het is de tweede titel van BTS die op de streamingdienst verschijnt, na de concertfilm BTS Permission To Dance On Stage – LA. In totaal zullen er de komende jaren minstens vijf titels over de populaire boyband verschijnen op Disney+, waaronder nog een docureeks.

In The Soop: Friendcation

Kim Tae-hyung, die we allemaal kennen als V van BTS, heeft naast de zes andere leden van BTS nog superbekende vrienden. Het gaat daarbij om de zogenaamde Wooga Squad, die naast V zelf bestaat uit Park Seo-joon, Choi Woo-shik, Park Hyung-sik en Peakboy. De naam Wooga (우가) Squad komt van de uitspraak “우리가 가족이야?” (”Woori-ga gajok-iya?“), die letterlijk betekent “Zijn we familie?”. Daarmee willen ze tonen dat ze, hoewel ze geen echte bloedverwanten zijn, toch als een echte familie aanvoelen. 

V, Park Seo-joon en Park Hyung-sik leerden elkaar kennen op de set van Hwarang: The Poet Warrior Youth. Op dat moment was Park Seo-joon al goed bevriend met Choi Woo-shik en Peakboy waardoor zij zich vlot bij de groep aansloten. De vijf vrienden hebben allemaal een overvolle agenda, maar wanneer ze vrije tijd hebben, zijn ze vaak samen te vinden. Zo gingen ze al samen op reis en doken ze allemaal op in de videoclip van het nummer Gyopo Hairstyle van Peakboy

Van BTS tot Parasite

De vijf vrienden zijn niet van de minste. Zo maakt V natuurlijk al meer dan negen jaar deel uit van BTS, de grootste boyband ter wereld. Maar ook de andere leden van de groep zijn razend populair. Choi Woo-shik speelde de hoofdrol in de film Parasite, die in 2020 de Oscar voor Beste Film won. In diezelfde film duikt ook Park Seo-joon even op. Hij speelde de hoofdrol in verschillende K-drama’s, waaronder She Was PrettyWhat’s Wrong With Secretary Kim en Itaewon ClassPark Seo-joon zal binnenkort ook zijn Hollywooddebuut maken in The Marvels.

Park Hyung-sik startte zijn carrière als K-popster bij de groep ZE:A, maar is ondertussen net als Choi Woo-shik en Park Seo-joon een veelgevraagd acteur. Hij was al te zien in onder andere Suits en Strong Girl Bong-Soon en eerder dit jaar in Soundtrack #1 op Disney+. Peakboy tot slot is een zanger en rapper die al heel wat hits op z’n naam heeft staan. 

In The Soop: Friendcation verscheen al op 22 juli op Disney+ in een beperkt aantal Aziatische landen, maar is vanaf vandaag wereldwijd te vinden op Disney+.

Bekijk hier de trailer van In The Soop: Friendcation:

Meer
Lees meer...