‘In The Soop: Friendcation’ verschijnt op 22 juli en zal ook te zien zijn op Disney+

Vanaf vrijdag 22 juli 2022 verschijnt de spin-off van In The Soop met de Wooga Squad. De vriendengroep, bestaande uit V (BTS), Choi Woo-shik, Park Seo-joon, Park Hyung-sik en Peakboy, verblijft in vier dagen in de In The Soop-villa om samen te ontspannen.

De periode waarin de leden van BTS zich meer gaat focussen op hun solocarrières, zorgt ervoor dat fans van de groep een goedgevulde agenda hebben. Volgende week verschijnt het soloalbum ‘Jack in the Box’ van J-hope en een week later gaat de nieuwe realityreeks met V van start.

In The Soop: Friendcation

Kim Tae-hyung, die we allemaal kennen als V van BTS, heeft naast de zes andere leden van BTS nog superbekende vrienden. Het gaat daarbij om de zogenaamde Wooga Squad, die bestaat uit Park Seo-joon, Choi Woo-shik, Park Hyung-sik en Peakboy. De naam Wooga (우가) Squad komt van de uitspraak (우리가 가족이야?/”Woori-ga gajok-iya?“), die letterlijk betekent “Zijn we familie?”. Daarmee willen ze tonen dat ze, hoewel ze geen echte bloedverwanten zijn, ze toch als een echte familie aanvoelen. 

V, Park Seo-joon en Park Hyung-sik leerden elkaar kennen op de set van Hwarang: The Poet Warrior Youth. Op dat moment was Park Seo-joon al goed bevriend met Choi Woo-shik en Peakboy waardoor zij zich vlot bij de groep aansloten. De vijf vrienden hebben allemaal een overvolle agenda, maar wanneer ze vrije tijd hebben, zijn ze vaak samen te vinden. Zo gingen ze al samen op reis en doken ze allemaal op in de videoclip van het nummer Gyopo Hairstyle van Peakboy

Van BTS tot Parasite

De vijf vrienden zijn niet van de minste. Zo maakt V natuurlijk al negen jaar deel uit van BTS, de grootste boyband ter wereld. Maar ook de andere leden van de groep zijn razend populair. Choi Woo-shik speelde de hoofdrol in de film Parasite, die in 2020 de Oscar voor Beste Film won. In diezelfde film duikt ook Park Seo-joon even op. Hij speelde de hoofdrol in verschillende K-drama’s, waaronder She Was PrettyWhat’s Wrong With Secretary Kim en Itaewon ClassPark Seo-joon zal binnenkort ook zijn Hollywooddebuut maken in The Marvels.

Park Hyung-sik startte zijn carrière als K-popster bij de groep ZE:A, maar is ondertussen net als Choi Woo-shik en Park Seo-joon een veelgevraagd acteur. Hij was al te zien in onder andere Suits en Strong Girl Bong-Soon en eerder dit jaar in Soundtrack #1 op Disney+. Peakboy tot slot is een zanger en rapper die al heel wat hits op z’n naam heeft staan.

De vijf vonden toch nog tijd in hun drukke agenda om vier dagen de ontspannen in de In The Soop-villa. Het seizoen gaat van start op vrijdag 22 juli en krijgt daarna wekelijks een nieuwe aflevering. Die zullen eerst te zien zijn op de Zuid-Koreaanse zender JTBC en twee uur later op Disney+. Het is nog niet duidelijk of de reeks al meteen op de Belgische Disney+ zal verschijnen of dat we zullen meoten wachten tot wanneer het volledige seizoen uitgezonden is in Zuid-Korea.

Meer
Lees meer...