RM (BTS) lost videoclip voor ‘Still Life (with Anderson .Paak)’

RM van BTS loste vorige week als tweede lid van BTS een soloalbum. Samen met de release van het album ‘Indigo’ dropte hij ook al de videoclip voor het nummer Wild Flower (with youjeen). En nu heeft hij als verrassing nog een videoclip gelost. Deze keer gaat het om het nummer Still Life (with Anderson .Paak).

RM liet na de release van zijn album ‘Indigo’ al weten dat hij nog enkele verrassingen in petto had voor z’n fans. De eerste daarvan kregen we vandaag. Vanmiddag dropte RM namelijk uit het niets een teaser voor de videoclip van Still Life (with Anderson .Paak), die twee uur later zou verschijnen. Net zoals bij Wild Flower (with youjeen) ondersteunt de videoclip van het nummer de betekenis ervan.

Still Life (with Anderson .Paak)

Voor Still Life werkte RM samen met Anderson .Paak. Het nummer, dat een funky sound kreeg, gaat over hoe RM het gevoel heeft dat hij leeft als een stilleven. Zo’n stilleven is een momentopname, waarmee een kunstenaar z’n object het eeuwige leven geeft. RM ziet zijn leven als een soort stilleven aangezien iedereen hem als lid van BTS bekijkt en de groep zo ook gecementeerd is in de geschiedenis. Maar hij staat niet stil, hij leeft nog, hij is “still alive“.

In de videoclip van Still Life is RM te zien op een trein, waarbij de metafoor verder wordt doorgetrokken. Een trein is sowieso een situatie waarin je stil zit, maar eigenlijk in beweging bent. In de clip zijn er ook momenten waarop alles stil staat en RM de enige is die nog beweegt. Anderson .Paak is niet te zien in de videoclip.

Bekijk hier de videoclip van Still Life (with Anderson .Paak):

Meer
Lees meer...