‘Russian Doll’ seizoen 2 krijgt releasedatum

Het tweede seizoen van Russian Doll komt dichterbij. Netflix heeft nu de releasedatum officieel voorgesteld in een eerste korte teaser met fragmenten uit het eerste seizoen van de reeks met Natasha Lyonne.

Goed nieuws voor fans van Russian Doll die nu al meer dan drie jaar wachten op het vervolg van de reeks. Netflix heeft namelijk eindelijk de releasedatum van het tweede seizoen bekendgemaakt.

Russian Doll

De Netflixreeks Russian Doll komt na meer dan drie jaar terug voor een tweede seizoen. In een officiële aankondiging laat de streamingdienst weten dat we vanaf 20 april zullen kunnen kijken naar het vervolg van de reeks. Daarin zal Natasha Lyonne opnieuw te zien zijn in de hoofdrol als Nadia.

Verder is er over het tweede seizoen van Russian Doll nog maar weinig bekend. We kregen wel al een korte inhoud van Netflix. Daarin kwamen we te weten dat het nieuwe seizoen zich vier jaar na het eerste zal afspelen. “Wanneer ze een erger lot dan een eindeloze dood ontdekken, zullen Nadia (Natasha Lyonne) en Alan (Charlie Barnett) in dit seizoen dieper ingaan op hun verleden. Ze zullen dat doen via een teletijdmachine die ze aantreffen in een van de bekendste plaatsen van Manhattan. Wat aanvankelijk een grenzeloos, tijdperk-overspannend en intergenerationeel avontuur lijkt, wordt al snel meer dan wat ze wilden. Daardoor moeten ze opnieuw op zoek naar een manier om te ontsnappen.”

Ook zullen er enkele nieuwe acteurs hun intrede maken in de reeks. Het gaat daarbij om Annie Murphy (Schitt’s Creek), Carolyn Michelle Smith (House of CardsHow to Get Away with Murder) en Sharlto Copley (District 9).

Bekijk hier de aankondiging van de releasedatum van Russian Doll seizoen 2:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...