Left Right
scrollTop top

Ryanair-stewardess en vriendin in elkaar geslagen omdat ze niet wilden kussen


© pixabay

De Ryanair-stewardess en haar Amerikaanse vriendin Chris werden in elkaar geslagen nadat zij weigerden met elkaar te kussen op vraag van enkele jongeren. De vriendinnen kwamen terug van een avondje stappen in West Hampstead en namen de bus huiswaarts waarop ze klappen te verduren kregen. De daders zijn nog op vrije voet, maar de politie heeft enkele camerabeelden en er is een onderzoek gestart.

Melania Geymonat en haar vriendin Chris zijn een lesbisch koppel en werden hier vorige week op afgestraft. Een groep jongeren vroeg hen om op de bus te kussen en elkaar te strelen. De twee vrouwen van 28 en 30 jaar waren het daar helemaal niet mee gediend en weigerden, met als gevolg dat ze tot bloedens toe geslagen werden.

Franse homo wordt in elkaar geslagen in Brussel en zijn brief aan burgemeester Mayeur gaat viraal.

Hooligans

De vrouwen stapten de bus op en plaatsten zich vooraan op de tweede verdieping. Buiten Melania en Chris en een groepje jongeren zat er niemand op de bus. Het duurde niet lang vooraleer het groepje jongeren zag dat de vrouwen een koppel waren. De jongens stapten op hen af en intimideerden hen. De vrouwen werden verplicht te kussen en dat weigerden ze waardoor ze hevige klappen kregen op hun gezicht, vooral hun neus en bovenaanzicht werden zwaar toegetakeld. Melania postte op haar Instagram-profiel een foto van hoe zij en haar vriendin er uitzagen na het voorval. De politie heeft camerabeelden van op de bus en is momenteel bezig met het zoeken van de daders.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.576.990
 • Aantal
  doden
  1.188.787
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  412.314
 • Aantal
  doden
  11.452