Brengt Samsung de flip phone terug?

Samsung Galaxy Z Flip
(Image credit: Aakash Jhaveri)

Op 11 februari houdt Samsung een Unpacked-evenement. Op zo’n moment stellen ze een nieuw model voor en dat zorgt voordien altijd voor heel wat speculatie. Wat we wel al zeker weten is dat het om een nieuwe Galaxy gaat.

Op sociale media gaan heel wat geruchten de ronde. Iedereen probeert er achter te komen welk nieuw model Samsung zal aankondigen. Sommigen gaan hier heel ver in en plaatsen filmpjes met mogelijke concepten. Of het ook het echte model is, weten we niet zeker.

Specificaties

Naast de video, zijn er ook nog heel veel andere gegevens te vinden online. Zo zou de cameralens overeenkomen met die van de Galaxy S10-toestellen. Er is ook een klein OLED-schermpje voor wanneer je gsm is ingeklapt. Samsung had al eerder een vouwbare gsm op de markt gebracht, de Samsung Fold.

Voorganger

Links: Motorala RAZR, Rechts: Samsung Fold

Samsung had dus al een vouwbare gsm in zijn gamma. Maar de Samsung Fold plooit op een andere wijze. De Fold blijft zijn lengte behouden, maar vermindert in breedte. De Z Flip brengt hier verandering in en doet ons denken aan de vroegere klapgsm’s. Motorala deed het hen ook al voor, wordt dit de nieuwe trend?

Gesponsorde artikelen