‘Savage Love’ van Jason Derulo & Jawsh 685 krijgt nieuwe remix met BTS

Wie geregeld naar de radio luistert of door TikTok scrolt, kent het nummer Savage Love van Jason Derulo & Jawsh 685 wel. Nu krijgt het nummer een nieuwe remix met niemand minder dan de jongens van BTS.

Savage Love was één van de grootste zomerhits van 2020. De samenwerking tussen Jason Derulo en Jawsh 685 werd een schot in de roos en dat succes willen ze nu nog wat uitbreiden met een remix met de hypersuccesvolle K-popgroep BTS.

Savage Love

Het nummer Savage Love van Jason Derulo en Jawsh 685 kwam uit op 9 juni 2020 en was meteen een rage op TikTok. Wie op TikTok zit, heeft het dansje ongetwijfeld zien passeren. Maar het nummer was niet alleen een succes op de filmpjesapp. Ook in de hitlijsten deed Savage Love het geweldig.

In zeventien landen, waaronder België, haalde het nummer de eerste plaats in de hitlijsten. In ons land ging het nummer meer dan 20.000 keer over de toonbank, waardoor het een gouden plaat kreeg. Maar de hype is duidelijk nog niet voorbij.

BTS remix

Vrijdag verschijnt er namelijk een nieuwe remix van het nummer. Daarvoor schakelden Jason Derulo en Jawsh 685 de hulp in van de zeven jongens van BTS. Het zevental deelde gisteren nog een TikTok waarop ze dansten op Savage Love. Die TikTok werd gedeeld door Jason Derulo, waarbij hij zei dat hij bij 10 miljoen likes met groot nieuws ging komen. Maar zo ver kwam het dus niet, want BTS loste nu al het nieuws over de samenwerking, terwijl de TikTok van Jason Derulo nog maar 333.000 likes heeft.

BTS breekt tegenwoordig het ene record na het andere, dus mag het ook niet verbazen dat artiesten staan te springen om samen te werken met de Koreaanse supersterren. Een maand geleden verscheen de single Dynamite. Die werd de eerste single door een Koreaanse artiest die binnenkwam op de eerste plaats in de Billboard 100. Gisteren kondigden ze nog hun nieuwste album aan. Dat album zal ‘BE’ heten en komt uit op 20 november. Je kan het album nu al pre-orderen.

@jasonderulo

##duet with @jawsh_685 Song of the year ##savagelove

♬ Savage Love (Laxed – Siren Beat) – Jawsh 685 & Jason Derulo
Meer
Lees meer...