Left Right
scrollTop top

TikTok: Jason Derulo verliest stuk van 2 tanden na ‘corn drill challenge’, maar het lijkt fake


jason derulo doet de corn challenge op tiktok
© YouTube

Op sociale media zijn verschillende challenges te vinden. De ene is al gekker dan de andere. Zanger Jason Derulo, bekend van de nummers Wiggle en Talk Dirty, heeft zich op TikTok gewaagd aan de corn drill challenge. Tijdens het filmen liep het echter grondig mis. Hij verloor namelijk een stuk van twee tanden.

Bij de corn drill challenge plaatsen deelnemers een maïskolf op een elektrische boor om de kolf vervolgens zo snel mogelijk af te knabbelen. Sommige waaghalzen krijgen de challenge in geen tijd voor elkaar, voor anderen ziet de opname van de corn drill challenge het zonlicht beter niet.

“Don’t try this at home”

View this post on Instagram

Don’t try this ??

A post shared by Jason Derulo (@jasonderulo) on

Fans van Jason Derulo moeten zich rot hebben geschrokken nadat de artiest de video van zichzelf op zijn TikTok-account plaatste. Voor hij aan de challenge begint, zegt de zanger nog dat hij deze uitdaging altijd al eens heeft willen uitproberen. Op de video is te zien hoe Derulo een maïskolf aan een boormachine bevestigt en de kolf afknabbelt terwijl de boormachine sneller begint te draaien. Plots stopt de artiest met knabbelen en toont met gejammer twee afgebroken voortanden.

Consternatie alom en de geruchtenmolen begon zich op gang te trekken. Vermoedelijk droeg Jason Derulo veneers op het moment van het filmpje. Veneers zijn kleine porseleinen schildjes die vooraan op de tanden worden gezet met als doel een mooiere glimlach te verkrijgen.

Internetstunt

Jason Derulo toont zijn tanden aan de pers nadat zijn deelname aan de Corn Drill Challenge viraal ging
(bron: ISOPIX)

Uiteindelijk bleek de video een stunt te zijn. Jason Derulo wilde zijn 20 miljoen volgers op TikTok vieren en voerde daarom deze ‘mislukte’ challenge uit. De zanger was namelijk enkele video’s later die dag te zien met een stralende witte glimlach. Ook paparazzi bevestigden dat er aan de glimlach van de zanger niks mankeert. Het is trouwens niet de eerste challenge die Derulo uitvoert tijdens de quarantaine. Zo plaatste hij maandag, ook op TikTok, een video waarin hij een aanloop neemt en met beide benen in zijn joggingbroek springt.

Eerder plaatste Derulo ook al een video waarbij hij een handstand uitvoerde aan de rand van zijn zwembad. Uiteindelijk viel hij erin en op beelden was toen ook al te zien dat de artiest een van zijn tanden had gebroken. Toen was er gelukkig sprake van een valse tand.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…