Sequelserie ‘Pitch Perfect’ krijgt titel, ook opnames zijn afgerond

Peacock, een Amerikaans streamingplatform, is bezig aan een nieuwe reeks die volledig gebaseerd is op de originele films van Pitch Perfect. In de nieuwe serie zal het personage Bumper centraal staan. Ook een aantal andere oude bekenden maken hun opwachting. De opnames van de reeks zijn afgerond en ook de officiële titel is nu bekendgemaakt.

Binnenkort krijgen we een spin-off serie van Pitch Perfect. Dat nieuws was al even bekend, maar nu zijn de opnames officieel afgerond en heeft de reeks een naam. Bumper in Berlin zou ergens in de loop van 2022 uitkomen op de Amerikaanse streamingdienst Peacock, maar wanneer het in België te zien zou zijn, is nog niet bekend.

Bumper in Berlin

In de nieuwe serie zal Bumper Allen (Adam Devine) centraal staan. Het personage Bumper is al sinds de eerste Pitch Perfect-film een van de populairste personages. Hij was lid van de mannelijke a-capellagroep en was nogal zelfzeker. Maar dat liep niet altijd gesmeerd, want in de nieuwe reeks is hij nog steeds op zoek naar het begin van zijn muziekcarrière.

Op een dag komt hij Piëter Krämer opnieuw tegen, zijn Duitse concurrent uit Pitch Perfect 2. Krämer bezit nu een platenmaatschappij in Berlijn en de twee beslissen om samen te werken. Daardoor wordt Bumper een ster in Duitsland, maar de vraag is: geraakt hij daar nog weg?

Releasedatum

Dat de reeks Bumper in Berlin zal heten, werd bekendgemaakt door acteur Adam Devine zelf. Hij is ook producer van de serie. Als we naar de synopsis kijken is de titel van de serie niet echt verrassend, aangezien het grootste deel zich in Berlijn zal afspelen. Naast Devine zullen ook o.a. Sarah Hyland (Modern Family), Jameela Jamil (The Good Place) and Lera Abova te zien zijn.

Wanneer en of de reeks precies te zien zal zijn in België is niet bekend, maar Devine liet ondertussen wel weten dat de opnames er alvast opzitten. Streamingdienst Peacock hoopt dan ook dat het Bumper in Berlin dit jaar nog kan uitbrengen.

Meer
Lees meer...