‘Sex Education’ krijgt trailer voor derde seizoen

Netflix heeft eindelijk een eerste trailer gelost van het derde seizoen van Sex Education. Dat deed het in de vorm van een promofilmpje voor Moordale Secondary, de school waar de populaire reeks zich afspeelt. In die video maken we onder andere kennis met de nieuwe directrice van Moordale.

Choose Moordale” is wat je alle hoofdrolspelers hoort zeggen in de trailer van Sex Education seizoen 3. Dat doen ze allemaal – of toch bijna allemaal – met een grote glimlach op. Onderhuids merk je echter dat uiteraard niet alles rozengeur en maneschijn is.

Zo heeft de school met Hope Haddon, gespeeld door Jemima Kirke (Girls), een nieuwe rector na het boeltje dat Mr. Groff (Alistair Petrie) ervan gemaakt heeft de voorbije twee seizoenen. Het is dan ook zij die de reputatie van Moordale Secondary probeert te herstellen.

Losse seks, relaties en een zwangerschap

Het derde seizoen van Sex Education belooft echter opnieuw de nodige drama te bevatten. Zo weten we al dat Otis (Asa Butterfield) losse seks zal ontdekken, dat Eric (Ncuti Gatwa) en Adam (Connor Swindells) officieel worden en dat Jean (Gillian Anderson) zwanger is. Jackson (Kedar Williams-Stirling) wordt dan weer verliefd en uiteraard is er nog steeds die ene verloren voicemail.

Naast Kirke maken nog heel wat andere nieuwkomers hun opwachting. Zo speelt Jason Isaacs (Harry Potter) Peter Groff, de succesvolle en niet zo bescheiden broer van de vroegere rector. Dua Saleh zal te zien zijn als Cal, een non-binaire student aan Moordale en Indra Ové als Elsie’s pleegmoeder Anna.

Bekijk hier de trailer van Sex Education seizoen 3

Het derde seizoen van Sex Education is vanaf 17 september te zien op Netflix.

Meer
Lees meer...