‘Single’s Inferno’ seizoen 3 krijgt releasedatum en eerste teaser

De Zuid-Koreaanse datingshow Single’s Inferno komt binnenkort terug voor het derde seizoen. Netflix heeft nu de eerste teaser en de releasedatum voor dat seizoen bekendgemaakt. In de teaser krijgen we de singles al (deels) te zien en wordt ook duidelijk dat het er opnieuw stomend (op z’n Koreaans dan) aan toe zal gaan.

Goed nieuws voor fans van Zuid-Koreaanse reality-tv want vanaf volgende maand is de datingshow Single’s Inferno helemaal terug. Daarin zullen we dus opnieuw een groep singles zien die op een onbewoond eiland op zoek gaan naar de liefde. Wie challenges wint, mag met zijn/haar/hun favoriete deelnemer op overnachting naar “Paradise” in een luxehotel. De afgelopen seizoenen zorgden al voor heel wat drama en dat lijkt ook nu niet anders te gaan worden.

Single’s Inferno seizoen 3

In de teaser voor het derde seizoen van Single’s Inferno krijgen we al enkele fragmenten te zien, al zijn de deelnemers nog deels incognito. Toch kunnen we al zien dat er koppels gevormd worden, maar dat er aan de keerzijde ook tranen zijn. We krijgen ook al enkele challenges te zien waaruit blijkt dat er opnieuw – letterlijk – gestreden zal worden voor de dates. Daarnaast zien we ook hoe er vingers worden vastgehouden, massages worden gegeven én er samen in één bed wordt geslapen.

Het derde seizoen van Single’s Inferno zal vanaf dinsdag 12 december te vinden zijn op Netflix. Als het derde seizoen het uitzendschema van de vorige twee seizoenen volgt, dan zullen er op die dag twee afleveringen verschijnen, waarna we elke daaropvolgende dinsdag twee nieuwe afleveringen zullen vinden op Netflix.

Dex

Wie al eens een Zuid-Koreaanse realityreeks, zoals Single’s Inferno, maar ook Change Days of Nineteen to Twenty, heeft gezien, is ongetwijfeld vertrouwd met het concept van een panel. Het programma wordt daarbij regelmatig onderbroken door een panel dat vanuit hun luie zetel commentaar geeft over wat er tijdens de afleveringen gebeurt. Daarbij gaat het soms om emotionele reacties, maar ook geregeld om ongezouten meningen over bepaalde deelnemers. 

In Single’s Inferno bestaat het vaste panel nu al twee seizoenen lang uit Kyuhyun van de K-popgroep Super Junior, rapper Hanhae, actrice Lee Da-hee, en comedian Hong Jin-kyung. Zij zullen ook terugkeren voor het derde seizoen van de reeks. Daarbij krijgen ze wel het gezelschap van een nieuw panellid. En dat is een oude bekende voor wie het vorige seizoen van Single’s Inferno gezien heeft.

Niemand minder dan Kim Jin-young, die ook bekend is als Dex, zal aanschuiven in de zetels van het vaste panel en zal zijn mening geven over wat er in het derde seizoen gebeurt. Hij zal een interessante invalshoek kunnen geven omdat hij ook zelf in de reeks te zien was en alles dus ook vanuit het perspectief van de deelnemers heeft meegemaakt.

Bekijk hier de eerste teaser voor het derde seizoen van Single’s Inferno:

Het derde seizoen van Single’s inferno is vanaf dinsdag 12 december te zien op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...