‘Sky Rojo’ op Netflix kondigt releasedatum van tweede seizoen aan

Het eerste seizoen van Sky Rojo staat nog maar net op Netflix of het tweede seizoen is al aangekondigd. De streamingdienst maakte zojuist bekend dat dat tweede seizoen te zien zal zijn vanaf 23 juli 2021.

Spaanse series op Netflix zijn hip. Na het succes van La Casa de Papel was er onder andere ook Élite en sinds kort Sky Rojo. Die nieuwe reeks is van de hand van Álex Pina die in het verleden ook al verantwoordelijk was voor La Casa de Papel en het (grotendeels) Engelstalige White Lines.

Met Sky Rojo keert Pina terug naar zijn Spaanstalige roots. De reeks gaat over drie prostituees, Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Yany Prado) en Gina (Lali Espósito). Zij vluchten weg van hun pimp Romeo op zoek naar vrijheid. Maar dat laat Romeo (Asier Etxeandia) niet zomaar gebeuren. Samen met zijn handlangers Moisés (Miguel Ángel Silvestre, die je kan kennen van Sense8 en Narcos) en Christian (Enric Auquer) probeert hij de drie vrouwen terug te vinden en opnieuw aan het werk te krijgen in zijn Club Las Novias. Zal het de vrouwen lukken om uit de klauwen van de pimp te blijven en zullen ze een nieuw leven kunnen opstarten?

Seizoen 2 van Sky Rojo

Het eerste seizoen van Sky Rojo staat sinds 19 maart op Netflix. Het bestaat uit acht aflevering van telkens zo’n 25 minuten. Begin dit jaar raakte bekend dat de makers van de reeks meteen ook een tweede seizoen hadden opgenomen van eveneens acht afleveringen van 25 minuten.

Dat tweede seizoen had voorlopig wel nog geen startdatum, tot nu. Netflix deelde zojuist namelijk een korte video waarin het bekendmaakt dat het vervolg van Sky Rojo te zien zal zijn vanaf 23 juli 2021.

Zoek je iets in tussentijd? Hier is onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...