‘Soundtrack #2’ staat nu op Disney+

Vanaf vandaag kan je op Disney+ kijken naar de opvolger van Soundtrack #1. De reeks kreeg toepasselijk de naam Soundtrack #2 en zal een nieuw koppel volgen dat opnieuw samenkomt door hun link met muziek.

Na het succes van Moving blijft Disney+ duidelijk inzetten op Zuid-Koreaanse series. Zo verschenen de afgelopen weken ook al Han River Police en The Worst of Evil. En sinds vorige maand kan je ook kijken naar de actiereeks Vigilante. En nu komt daar ook een nieuw romantisch K-drama bij: Soundtrack #2.

Soundtrack #2

Vorig jaar verscheen Soundtrack #1 op Disney+. Het ging om een romantisch K-drama over Han Sun-woo (Park Hyung-sik) en Lee Eun-soo (Han So-hee) die al twintig jaar goede vrienden zijn. Sun-woo werkt als fotograaf en Eun-soo schrijft liedjesteksten. De twee moeten voor twee weken samenwonen en daarbij slaat de vonk over.

In Soundtrack #2 volgen we nieuwe personages. Het gaat daarbij om Hyun-seo (Keum Sae-rok) en Soo-ho (Noh Sang-hyun). Toen ze aan de universiteit studeerden zaten ze samen in een bandje en werden ze verliefd. Ze vormden een koppel tot ze afstudeerden. Maar door de druk van “het echte leven” liep hun relatie stuk. Jaren later komen ze elkaar opnieuw tegen. Hyun-seo werkt als pianoleerkracht en Soo-ho is een rijke en succesvolle CEO, maar hij krijgt ook te kampen met een burn-out.

Op dit moment staan de eerste twee afleveringen van Soundtrack #2 op Disney+. De volgende afleveringen zullen de komende weken verschijnen. In totaal zal de reeks bestaan uit zes afleveringen.

Bekijk hier de eerste teaser voor Soundtrack #2:

Soundtrack #2 verschijnt op woensdag 6 december 2023 op Disney+.

Meer
Lees meer...