Spaanse Netflixfilm ‘Nowhere’ krijgt officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer voor de aankomende Spaanse film Nowhere gelost. Het gaat om een spannende film over een hoogzwangere vluchtelinge die in een container middenin de oceaan belandt.

Recent verscheen de Spaanse film Bird Box Barcelona op Netflix en de streamingdienst komt later deze maand al met een volgende Spaanse topfilm. Nowhere gaat over de hoogzwangere vluchteling Mia, die moet zien te overleven in een drijvende container middenin de oceaan.

Nowhere

Nowhere zal het verhaal vertellen van Mia, gespeeld door Anna Castillo. Mia is hoogzwanger, maar merkt dat er door de overpopulatie in haar land te weinig middelen zijn om haar nog ongeboren kind een goede toekomst te kunnen geven. Ze besluit daarom om te vluchten. Ze doet dat door zich te verstoppen in een container die met een schip de oceaan zal oversteken. Maar tijdens de oversteek breekt er een storm uit die haar container overboord gooit. Mia belandt middenin de oceaan en moet proberen te overleven tot iemand haar komt redden.

In de trailer krijgen we te zien hoe Mia’s container zich stilaan vult met water, maar dat ondertussen ook haar water breekt. Later krijgen we te zien hoe ze ook daadwerkelijk een kind op de wereld zet. Maar dat betekent dat ze nu niet enkel zichzelf, maar ook haar piepjonge kindje in leven moet zien te houden. Het belooft dus een razend spannende film te worden waarbij het Mia niet makkelijk gemaakt zal worden.

Nowhere is vanaf vrijdag 29 september 2023 te vinden op Netflix. De film werd geregisseerd door Albert Pintó die in het verleden al verschillende afleveringen van onder andere Sky Rojo en La Casa de Papel verzorgde.

Bekijk hier de officiële trailer voor Nowhere:

Nowhere verschijnt op vrijdag 29 september 2023 op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Neem dan een kijkje op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...