Left Right
scrollTop top

‘Space Jam: A New Legacy’ lost eerste trailer met LeBron James en vol nostalgie


Space Jam A New Legacy LeBron James Lola Bunny
© Lola Bunny en LeBron James in ‘Space Jam: A New Legacy’ – Bron: Warner Bros.

Space Jam: A New Legacy heeft zojuist een eerste, langverwachte trailer gelost. Daarin zien hoe LeBron James, als zichzelf en in een cartoonversie, het samen met de Looney Tunes moet opnemen tegen de Goon Squad, bestaande uit heel wat NBA- en WNBA-sterren, om zijn zoon te bevrijden.

Vijfentwintig jaar na de vorige Space Jam is de iconische franchise eindelijk terug. Warner Bros. deelde zojuist een eerste volledige trailer van Space Jam: A New Legacy. De hoofdrol is daarin deze keer – in navolging van Michael Jordan – weggelegd voor LeBron James.

Ook het scenario van Space Jam: A New Legacy doet denken aan dat van vijfentwintig jaar geleden. Deze keer is het de fictieve tienerzoon van James, Dom (Cedric Joe), die ontvoerd wordt een malafide A.I. genaamd Al G Rhythm (Don Cheadle). De enige manier voor LeBron om zijn zoon terug te krijgen, is – uiteraard – een basketbalwedstrijd spelen.

Zendaya als Lola Bunny

De ploegmaats van LeBron James voor zijn Tune Squad zijn ook deze keer de Looney Tunes, al krijgen die speciaal voor Space Jam: A New Legacy een 3D-uitgave. De meeste opvallende verschijning daarbij is Lola Bunny. Dat personage maakte indertijd haar debuut bij de Looney Tunes in Space Jam. Na kritiek op sociale media kreeg Lola Bunny deze keer een minder ‘sexy’ uitvoering. Gisteren raakte ook bekend dat Zendaya gecast was om haar stem te doen.

Tegenstanders van dienst zijn opnieuw de Goon Squad. Die bestaat uit NBA-spelers Klay Thompson, Anthony Davis, Damian Lillard, Kyrie Irving, Chris Paul, Draymond Green en Kyle Kuzma en WNBA-speelsters Diana Taurasi, Nneka Ogwumike en Chiney Ogwumike. In die trailer zie je hoe zij daarbij kunnen rekenen op speciale krachten.

Bekende cameo’s

De trailer van Space Jam: A New Legacy toont ook dat de film heel wat cameo’s zag krijgen uit andere legendarische films en series van Warner Bros. en HBO. Zo zien we onder andere King Kong, Pennywise uit It en personages uit Game of Thrones, The Wizard of Oz, The Matrix en Scooby-Doo.

Bekijk de trailer van Space Jam: A New Legacy

Space Jam: A New Legacy is vanaf 16 juli te zien in de cinema.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…