‘Special Forces’: Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe seizoen

Het nieuwe seizoen van Special Forces komt eraan. De nieuwe afleveringen staan nu al op Steamz en verschijnen vanaf volgende week op VTM. Uit de eerste beelden blijkt alvast dat het tweede seizoen minstens even zwaar wordt als het eerste.

Na een succesvol eerste seizoen, waarin met judoka Dirk Van Tichelt, creatief directeur van VTM Davy Parmentier en presentatrice en zangeres Laura Tesoro drie deelnemers de eindmeet haalden, is het tijd voor een nieuwe lading BV’s. Zij trekken naar Zuid-Afrika om daar een week lang te moeten “vechten tegen de demonen van twijfel, pijn en uitputting”.

Elf rekruten

De elf nieuwe rekruten zijn advocate Davina Simons, acteur Saïd Boumazoughe, televisiekok Loïc Van Impe, voormalig wielrenster Ine Beyen, voormalig bokser Ismaïl Abdoul, voormalig wielrenner Jan Bakelants, muzikant Gers Pardoel, actrice Lynn Van den Broeck, presentatrice en actrice Nora Gharib, voormalig voetballer Olivier Deschacht en intensivist Geert Meyfroidt.

Zij ruilen in Special Forces hun naam in voor een nummer en ondergaan de loodzware training. Extreem zware fysieke uitdagingen worden afgewisseld met mentale opdrachten die hen tot het uiterste drijven. De trailer toont alvast dat de rekruten ook dit seizoen niet gespaard worden. Wie die uitdagingen niet langer aankan, moet zijn of haar nummer afgeven en ligt uit het programma. Wie moet opgeven en wie overstijgt zichzelf?

Bekijk hier de trailer van Special Forces:

Het tweede seizoen van Special Forces is nu al te vinden op Streamz en maandag 22 april wekelijks om 20.40 uur op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...