‘Special Forces’: Milling zorgt voor zware discussie tussen Gers Pardoel en de chef

Dat de opleiding van de special forces loodzwaar is, is al langer duidelijk. Dat blijkt ook dit seizoen opnieuw in een nieuw seizoen van Special Forces. Daar zien we vanavond in de tweede aflevering hoe Gers Pardoel het na de milling aan de stok krijgt met een chef, iets wat hem duidelijk raakt.

Na een succesvol eerste seizoen, waarbij slechts drie rekruten de eindmeet haalden, begon vorige week het tweede seizoen van Special Forces. Daar stonden met Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt elf nieuwe rekruten aan de start van de loodzware opgave.

Milling

Voor Nora Gharib eindigde het avontuur al vrijwillig in de eerste aflevering. Daardoor trokken de tien overgebleven rekruten naar de tweede aflevering die begint met de gevreesde ‘milling’. Twee minuten lang moeten ze boksen tegen een instructeur. De bedoeling is dat ze daarbij agressie tonen.

Die opdracht blijkt voor Rekruut 5 Gers Pardoel moeilijker dan gedacht. Hoewel hij enige ervaring heeft met boksen mist hij de nodige controle en doorzetting om de opdracht twee minuten vol te houden, ondanks aanmaningen van de chef. “Ik heb altijd al moeite met gezag”, horen we hem zeggen. Dat valt duidelijk niet in goede aarde bij de chef die Gers dan ook op zijn plaats zet, waarna hij al wenend vertrekt naar het basecamp.

Bekijk het fragment in Special Forces:

Special Forces is elke maandag te zien op VTM en staat ook op Streamz.

Meer
Lees meer...